Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Βιασμός 12χρονης: Με 26 κατηγορούμενους στο εδώλιο ξεκινά σήμερα η δίκη

 


Ξενικά σήμερα, εκτός απροόπτου επειδή η αποχή των δικηγόρων συνεχίζεται, η εκδίκαση της μεγάλης υπόθεσης της σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. 

Συγκεκριμένα, στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας αναμένεται να καθίσουν οι 26 πρώτοι κατηγορούμενοι της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης, προκειμένου να δικαστούν για σωρεία κακουργηματικών πράξεων, οι οποίες επισύρουν πολυετείς καθείρξεις.

Η δίκη, η οποία αναμένεται να διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα, αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα σε δικαστική αίθουσα του Πρωτοδικείου της Αθήνας επί της οδού Δέγλερη και εν συνεχεία να συνεχιστεί σε άλλη καταλληλότερη αίθουσα στο Εφετείο, όπως αποφασίστηκε στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου από την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης και τη διοίκηση του Πρωτοδικείου.

Οι 26 κατηγορούμενοι της υπόθεσης παραπέμπονται να δικαστούν με βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, στο οποίο αποτυπώνεται καρέ – καρέ το χρονικό της άγριας κακοποίησης της ανήλικης. Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι ο 55χρονος Ηλίας Μίχος, αλλά και η 37χρονη μητέρα του κοριτσιού.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου