Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Fake news Κασσελάκη για να κάνει αντιπολίτευση και ξεφτιλίστηκε αφού τον διέψευσε ο ίδιος ο Υπουργός Επικρατείας του Πακιστάν


 

Όπως γίνεται πάντα, ο Στέφανος Κασσελάκης χωρίς να διασταυρώσει μια είδηση, ίσως επειδή του τα γράφουν και όπως του τα δίνουν τα διαβάζει, ίσως γιατί η απειρία του δεν του επιτρέπει να σκεφτεί σωστά, έκανε αντιπολίτευση με fake news με αποτέλεσμα να ξεφτιλιστεί και πάλι.

Παρενέβη λοιπόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το Παρίσι εχθές το απόγευμα, για να εγκαλέσει τον Υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη, επικαλούμενος τις δηλώσεις του Πακιστανού ομολόγου του.

Αναλυτικά, η άρπα κόλα ανάρτηση Κασσελάκη:

Ο Υπουργός Επικρατείας του Πακιστάν μάς λέει ότι συμφώνησε με τον Υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη να έρθουν 500.000 Πακιστανοί στη χώρα μας για να εργαστούν στον τομέα των κατασκευών.

Επειδή μέχρι κι ένα εκκρεμές έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία από τον Άδωνη Γεωργιάδη, ζητώ απευθείας από τον Πρωθυπουργό δύο πράγματα:

1ον: Να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την επίσημη ανάρτηση του Υπουργού Επικρατείας του Πακιστάν.

2ον: Να ζητήσει συγγνώμη για κάθε λέξη που έχει αρθρώσει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια στο μεταναστευτικό.

Η Ν.Δ. πούλησε φράχτες, μίσος και μισαλλοδοξία προεκλογικά, με σκοπό να εκμεταλλευτεί τον φόβο πολλών συμπολιτών μας και με αποτέλεσμα να υφαρπάξει την ψήφο τους.

Το μόνο που αποδεικνύεται για άλλη μια φορά είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που λέει την αλήθεια.

Αρκετές ώρες πριν, ωστόσο, είχε έλθει διάψευση από το Ισλαμαμπάντ: 

«Δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία, ούτε καν συμφωνία, μεταξύ Ελλάδας και Πακιστάν για συμμετοχή οποιουδήποτε Πακιστανού μετανάστη εργάτη στην ελληνική κατασκευαστική βιομηχανία. Ο Άδωνις Γεωργιάδης και εγώ ο ίδιος είχαμε διερευνήσει την πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας. Προσωπικά, εντυπωσιάστηκα βαθιά από την ακεραιότητα, τον πατριωτισμό και την υψηλή νόηση του κ. Γεωργιάδη, να δημιουργήσει νέες δυνατότητες για τη χώρα του», τόνισε στην πλατφόρμα Χ ο Υπουργός Εργασίας του Πακιστάν, ανάρτηση την οποία αναπαρήγαγε με τη σειρά του ο κ. Γεωργιάδης.

My meeting with the Greek Labour Minister @AdonisGeorgiadi was extremely productive in exploring strong collaborations. We're focused on fulfilling Greece's need for 500,000 skilled workers, particularly in construction. InShaAllah in the coming days we will sign a G2G agreement… pic.twitter.com/OmD9zqqYjL

— Jawad Sohrab (@JawadSohrab) December 19, 2023

Ο υπουργός Εργασίας μιλώντας στο Action24 ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραπληροφορήθηκε. Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε και στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία ανέφερε ότι «μέχρι και ένα εκκρεμές είναι πιο αξιόπιστο» από τον υπουργό Εργασίας.

«Σε τι απαντάει ο κ. Κασσελάκης ακριβώς; Αφού ο κ. υπουργός Επικρατείας του Πακιστάν ανέφερε ότι ήταν λάθος, ας το κοιτάξει με το επιτελείο του», πρόσθεσε γελώντας ο Έλληνας υπουργός Εργασίας.

«Ο άνθρωπος είναι τη μία στα Hamptons, την άλλη στη Νέα Υόρκη, την τρίτη στο Παρίσι, δεν δεινοπαθεί κιόλας ο κ. Κασσελάκης», είπε επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι «δεν είναι κακό να κάνει κάποιος μερικές ημέρες διακοπές αλλά από το Παρίσι να μου μιλάει τώρα εμένα που είμαι όλη τη μέρα στη δουλειά και έχω φτύσει το γάλα της μάνας μου, αυτό πάει πολύ» είπε επίσης ο κ. Γεωργιάδης.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου