Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Δίμηνη παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας 2024

 



Και φέτος, όπως πέρυσι η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας θα πάρει δίμηνη παράταση, με τους κατόχους οχημάτων να καλούνται να τα εξοφλήσουν έως τις 29 Φεβρουαρίου του 2024.

Πριν δύο ημέρες ο Χάρης Θεοχάρης, φάνηκε σκληρός απέναντι στους πολίτες και δυσκολευόταν να δώσει έστω και λίγες ημέρες, αλλά όπως γνωρίζουμε τα τελευταία χρόνια, η τελευταία κουβέντα είναι πάντα του πρωθυπουργού της χώρας.

Παράταση λοιπόν 2 μηνών, δηλαδή έως το τέλος Φεβρουαρίου, θα χορηγήσει το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, με τις σχετικές ανακοινώσεις να γίνονται άμεσα και πιθανότατα πριν από τα Χριστούγεννα.

Στην λήψη της εν λόγω απόφασης, οδηγήθηκε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης πάντα σε συννενόηση με τον πρωθυπουργό, σε μία προσπάθεια να δοθούν ανάσες στα νοικοκυριά που δοκιμάζονται από την ακρίβεια, ενώ επίσης παραδοσιακά στο τέλος κάθε έτους, συσσωρεύονται πλήθος υποχρεώσεων (φόρος εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, ρυθμίσεις χρεών κ.λπ.). 

Οι ιδιοκτήτε λοιπόν των  ΙΧ αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών θα έχουν ακόμη δύο μήνες επιπλέον στην διάθεσή τους να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας, η να θέσουν σε ψηφιακή ακινησία το όχημά τους, και έως τις 29 Φεβρουαρίου.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου