Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Επικίνδυνος ο Αλβανός για την ασφάλεια όλων μας - Είχε απελαθεί δύο φορές και μπαινόβγαινε στην Ελλάδα

 



Επικίνδυνος για την ασφάλεια όλων μας, ο 37χρονος θρασύδειλος Αλβανός κακοποιός είχε απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα, και παρά το πλούσιο ποινικό του μητρώο γυρνούσε και συνέχιζε την εγκληματική δραστηριότητα στην χώρα μας. 



Ο θρασύδειλος Αλβανός «πιστολέρο» αναζητείται από τις Αρχές για την τριπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Παρά το βεβαρημένο ποινικό παρελθόν στην Ελλάδα και την Αλβανία, βρήκε τρόπο να επιστρέψει από την Αλβανία στην Ελλάδα και να συνεχίσει ανενόχλητος την παραβατική του δράση. 

Απόπειρα ανθρωποκτονίας, σωματική βλάβη, όπλα, ναρκωτικά, κλοπές, διακίνηση μεταναστών, πλαστογραφία. Πρόκειται για τις κατηγορίες που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν ο 33χρονος άνδρας από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη από το τμήμα εκβιαστών για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι. 

Ο 33χρονςο Αλβανός κακοποιός είπε στους αστυνομικούς, όταν είδε τον συνεργό του να ανοίγει πυρ τα ξημερώματα του Σαββάτο δήθεν φοβήθηκε, λες και δεν ήξερε ποιος είναι ο 37χρονος, και τι είναι ικανός να κάνει. Μάλιστα πήγε και ένα βήμα παραπάνω, λέγοντας ότι δήθεν δεν ήξερε ότι ο 37χρονος είχε όπλο επάνω του.

Ο 33χρονος όφειλε να δίνει το «παρών» μία φορά το μήνα στο Τμήμα Ασφαλείας Μελισσίων, με βάση τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί από το Πρωτοδικείο Πατρών, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν σε πλαστογραφίες. Σε βάρος του συλληφθέντα ασκήθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών ποινική δίωξη για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή.

Οι Αρχές εντείνουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του 37χρονου, χωρίς να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να έχει καταφέρει αφού είναι και εύκολο, να περάσει τα σύνορα. Σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας έχουν σταλεί φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας του καταζητούμενου δράστη, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι αναζητήσεις σε μέρη που συνδέονται με την παράνομη δραστηριότητά του το προηγούμενο διάστημα. Σε βάρος του 37χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την 29η τακτική ανακρίτρια.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου