Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Άλλο Καμίνη βρήκε η Αθήνα και θα καλοπεράσει - Δούκας - ΠΑΣΟΚ ήθελαν μαγαζί γωνία τον Δήμος της Αθήνας

 


Λάθος κατάλαβε και το ΠΑΣΟΚ και ο νεοεκλεγής Χάρης Δούκας, που έγινε ο νέος δήμαρχος Αθηναίων.

Αν και ο Κώστας Μπακογιάννης είχε ενημερώσει πλήρως τον Χάρη Δούκα, μάλλον δεν κατάλαβε όσα του έλεγε, η δεν τον άκουγε γιατί δεν τα θεωρούσε σημαντικά, και η στάση δείχνει ότι θα περάσει καλά η Αθήνα μαζί του.

Η προηγούμενη διοίκηση αφήνει ένα εύρωστο δήμο στον Δούκα και αυτό είναι ξεκάθαρο, όπως ξεκάθαρο είναι ότι άρχισαν κάποιοι να γλυκαίνονται στο ΠΑΣΟΚ.

Να ενημερώσουμε ότι όποια δήλωση κάνει ο Δούκας την γράφουν τα "τζιμάνια" της Χαριλάου Τρικούπη, όπως τα γράφουν και του Ανδρουλάκη.

Η δήλωση του Χάρη Δούκα, δείχνει με ποιον έχουν να κάνουν οι Αθηναίοι, και εκτός από ανακρίβειες αποτυπώνει και τις προθέσεις όλων όσοι κινούν τα νήματα για λογαριασμό του, γιατί θεωρούσαν ότι θα κάνουν τον δήμο μαγαζί γωνία.

Ο Χάρης Δούκας με λίγα λόγια είναι η μαριονέτα του ΠΑΣΟΚ και να ενεργεί για το κόμμα, τον αρχηγό του κόμματος και για όσους έχουν συμφέροντα που θέλουν να εξυπηρετήσουν.

Όπως διαβάσαμε έχει γεμίσει ο δήμος με «εθελοντές» από την Χαριλάου Τρικούπη και παλιά στελέχη του παλιού ΠΑΣΟΚ, και προβλέπεται να γίνει χαμός στην Αθήνα.

Ο καθένας πληρώνει τις επιλογές του, και οι Αθηναίοι διάλεξαν την αποχή ως επιλογή, οπότε καλά ξεμπερδέματα για τα επόμενα 5 χρόνια, φαίνεται ξεχάσατε την δημαρχεία Καμίνη - ΠΑΣΟΚ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου