Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Ο 17χρονος Ρομά ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους δεν έδωσε το παρών για ενάμιση χρόνο και ο εισαγγελέας αδιαφόρησε

 


Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό με την αδιαφορία ορισμένων δικαστικών λειτουργών σε βάρος της ασφάλειας όλων μας. Είναι πρόκληση οι δικαστικοί λειτουργοί που δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους να μην τιμωρούνται, είναι σκάνδαλο.

Στην σύλληψη ενός από τους Ρομά κακοποιού που εκτός από την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο, που επέφερε τον θάνατο του αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ., ήταν παρών και στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα το 2021, όπου είχε σκοτωθεί συγγενής του, προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Ο 17χρονος Ρομά κακοποιός, αρχικά είχε διαφύγει μετά την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, αλλά συνελήφθη στη συνέχεια και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, να δίνει το παρών στο Τ.Α. Περάματος.

Ο κακοποιός ήταν υποχρεωμένος να εμφανίζεται μία φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος, κάτι όμως που δεν έκανε ποτέ επί ενάμιση χρόνο. 

Το Τ.Α.  Περάματος μάλιστα είχε ενημερώσει σχετικά τον εισαγγελέα, αλλά αυτός αδιαφόρησε και κανείς δεν τον αναζήτησε.

Με λίγα λόγια ο εισαγγελέα ενημερωμένος δεν είχε διατάξει την εκ νέου σύλληψη του, ώστε να οδηγηθεί στην φυλακή, και αυτός συνέχιζε την εγκληματική του δραστηριότητα.

Ο 17χρονος Ρομά είναι ξάδερφος του 20χρονου συλληφθέντα. Ο τελευταίος μάλιστα είχε καταθέσει στην Αστυνομία, πως ο 17χρονος ήταν αυτός που τον παρακίνησε να πάνε να κλέψουν αυτοκίνητα.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου