Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Το επικίνδυνο ΚΤΗΝΟΣ της Αράχωβα κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερο και θα την πληρώσει ο ιδιοκτήτης για τον Όλιβερ

 


Όσοι προσπαθούν να κρύψουν το ΚΤΗΝΟΣ της Αράχωβας θα αντιμετωπίσουν και αυτοί ποινικές ευθύνες.

Σε μείζον θέμα για την Ελληνική Αστυνομία έχει καταστεί η εξιχνίαση της υπόθεσης της θανατηφόρας κακοποίησης του 8χρονου χάσκυ, Όλιβερ, στην Αράχωβα και το ΚΤΗΝΟΣ θέλουν δεν θέλουν κάποιοι συνεργοί του με την συγκάλυψη που επιχειρείται θα βρεθεί.

Τα δυο έμπειρα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έφτασαν στην Αράχωβα θα ανακαλύψουν το ΚΤΗΝΟΣ και θα το οδηγήσουν στην δικαιοσύνη μαζί με τους συνεργούς του, και όσους συγκαλύπτουν το έγκλημα.

Βασικό «όπλο» στα χέρια των αρχών αποτελεί το υλικό από κάμερες ασφαλείας τις περιοχής, καθώς μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν υπάρχει κάποια μαρτυρία-κατάθεση που να ρίχνει φως στην υπόθεση, γιατί κάποιοι κρύβουν τον ΚΤΗΝΟΣ.

Σε αυτό το υλικό, αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν πως έχει καταγραφεί το σκυλάκι, να κινείται τις ημέρες πριν την κακοποίηση του, ελεύθερο, χωρίς τον ιδιοκτήτη του και λουρί, στην περιοχή, κάτι το οποίο όπως είναι γνωστό, βάσει νόμο απαγορεύεται, αλλά πρόκειται για βουνό, χωράφια και λιβάδια και δεν κινδυνεύει κανένας άλλος εκτός από το ίδιο το άτυχο το ζώο γιατί κυκλοφορούν ελεύθερα ΚΤΗΝΟΙ στην Αράχωβα επικίνδυνα για τα ζώα και τους ανθρώπους.

Το υλικό θα αξιολογηθεί ανάλογα ώστε σε αυτή τη φάση να αποφασιστεί εάν θα πρέπει από τον εισαγγελέα να ασκηθεί ή όχι δίωξη στον ιδιοκτήτη του Όλιβερ, για πλημμελή φύλαξη δεσποζόμενου ζώου, επειδή είχε εμπιστοσύνη στους κατοίκους της Αράχωβας και δεν περίμενε ποτέ ότι κυκλοφορεί ένα επικίνδυνο κτήνος στην περιοχή. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου