Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Γιάφκες αντιεξουσιαστών τα πανεπιστήμια εισέβαλαν ανενόχλητοι σε αίθουσα στο Πάντειο


Το ότι οι συμμορίες των αντιεξουσιαστών παίρνουν και το όνομα του πανεπιστήμιου που έχουν κάνει κατάληψη, δείχνει ότι το θέμα ασφάλεια στα πανεπιστήμια δεν υπάρχει και έτσι οι ομάδες ακροαριστερών κακοποιών είναι ανεξέλεγκτες.

Ομάδα αντιεξουσιαστών που ονομάζεται Ελευθεριακό Σχήμα Παντείου, και δεν έχει καμία σχέση με το πανεπιστήμιο, αλλά υπάρχει και κινείται παράνομα μέσα σε αυτό, διέκοψαν την εκδήλωση του Παντείου Πανεπιστημίου στην αίθουσα Σ. Καράγιωργα, όπου παρουσιάστηκε το βιβλίο του Νίκου Κοτζιά και του πρώην ΥΠΕΞ της Αλβανίας Ντ. Μπουσάτι «Αναστοχασμός για το Μέλλον της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. 11 Υπουργοί Εξωτερικών Αναλύουν και Προτείνουν».






Η ομάδα των αναρχικών, ενώ ήταν σε εξέλιξη συζήτηση την οποία συντόνιζε η καθηγήτρια Μαριλένα Κοππά, όπου συμμετείχαν ο Νίκος Κοτζιάς, ο Ντ. Μπουσάτι, ο πρώην ΥΠΕΞ των Σκοπίων Νικολά Ντιμιτρόφ και ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός της Κροατίας Β. Πούσιτς, εισέβαλε ξαφνικά στην αίθουσα, πέταξε τρικάκια και άνοιξε πανό με συνθήματα.

Επικράτησε ένταση και η συζήτηση διεκόπη, με τους αντιεξουσιαστές ανενόχλητοι να έχουν πετύχει τον σκοπό τους, δείχνοντας για ακόμα μία φορά το μπάχαλο που επικρατεί στα Ελληνικά Πανεπιστήμια.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου