Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Το λουρί του Χάσκι που αφαιρέθηκε θα αποκαλύψει το ΚΤΗΝΟΣ της Αράχωβα

 


Τεράστια φρικαλεότητα σημειώθηκε στην Αράχωβα, έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και έχει περάσει και τα σύνορα, με ξένα μέσα να κάνουν λόγο για φρικαλεότητα! 

Το χάσκι κακοποιήθηκε και βιάστηκε από άγνωστο και επικίνδυνο ΚΤΗΝΟΣ, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη να είναι πυρετώδεις, ενώ, ήδη στο twitter κυκλοφορεί το hashtag #CancelArachova, με τους χρήστες να λένε στον κόσμο να μην πάνε φέτος για διακοπές μέχρι να βρεθεί ο δράστης, κάνοντας μεγάλη ζημιά στην περιοχή.

Αφού δεν μιλάνε όσοι ξέρουν κάνοντας κακό σε όλη την Αράχωβα, θα μιλήσουν τα στοιχεία που συλλέγονται και η ρετσινιά θα μείνει για πάντα πάνω σε αυτόν τον χειμερινό προορισμό με τις ανάλογες επιπτώσεις.

Οι κάμερες και το βιντεοληπτικό υλικό που κάποιοι φρόντισαν να εξαφανίσουν θα δείξουν το δράστη, αλλά εκεί που θα επικεντρωθεί η ανακάλυψη του ΚΤΗΝΟΥΣ είναι το λουρί του σκυλιού, που αφαιρέθηκε κατά την φρικτή αυτή πράξη, και είναι το αντικείμενο που θα μαρτυρήσει την ταυτότητα του επικίνδυνου , αφού θα υπάρχει επάνω του γενετικό υλικό ή κάποιο αποτύπωμα.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου