Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Ο Κασσελάκης φαντασιώνεται ότι τον αντιγράφει ο Μητσοτάκης και ξεφτιλίζεται περισσότερο

 


Και αφού είχε φάει το κράξιμο στην συνεδρίαση της Κ.Ε., και αφού μαζί με τον ακροαριστερό Πολάκη διαλύουν τον ΣΥΡΙΖΑ, βρήκε και χρόνο να μας προσφέρει γέλιο, με διασκεδαστικές αναρτήσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, που τον ξεφτιλίζουν περισσότερο.

Μετά λοιπόν την ξεφτίλα, είπε ο Κασσελάκης να συνεχίσει να ξεφτιλίζεται αφού ασχολήθηκε με ένα σοβαρό άνθρωπο τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, και με θράσος φαντασιώνεται ότι ο Μητσοτάκης τον αντιγράφει, κάνοντας ανάρτηση στο Χ!!!

Με λίγα λόγια, ένας τουρίστας, άσχετος και μεγάλο νούμερο της πολιτικής ο Στέφανος Κασσελάκης, θέλει να συγκριθεί με ένα πολιτικό μακράς πορείας, και επιτυχημένο πρωθυπουργό της Ελλάδας που τον εμπιστεύεται η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

Ένα τύπος που γελάει ο κόσμος μαζί του, και έχει εξοργίσει όλη την αριστερά, χωρίς καμία πολιτική διαδρομή, ανύπαρκτες πολιτικές θέσεις που οδηγεί ένα κόμμα σε διάλυση, ζήλεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 Σύμφωνα με το νούμερο και νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε εχθές περιοδεία στην Κερατέα και πήγε σε ένα Super Market για να δει το νέο μέτρο της μόνιμης μείωσης τιμής, διότι…ο ίδιος χθές έκανε επίσης περιοδεία απροειδοποίητα στην Πελοπόννησο και ζήλεψε ο πρωθυπουργός!

Καλό θα ήταν οι συνεργάτες του να τον μαζέψουν γιατί τέτοιο νούμερο δεν έχει ξαναδεί η Ελλάδα, και έχουν περάσει πολλά από την πολιτική.

Η σχετική ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για αν γελάσει η Ελλάδα: 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου