Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Καραγκιοζιλίκια Κασσελάκη πήρε την Αχτσιόγλου με απόκρυψη για να μην το σηκώσει και να πει ότι την πήρε

 


Η πρώην υπουργός υποστηρίζει ότι δεν έγινε κανένα τηλεφώνημα από τον Κασσελάκη, ενώ η πλευρά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ότι πραγματοποιήθηκε.

Λίγη ώρα μετά την διάψευση Αχτσιόγλου ότι δέχθηκε τηλεφώνημα χθες μια ώρα πριν ξεκινήσει η Κεντρική Επιτροπή, δηλαδή, περίπου στις 11 το πρωί από τον Στέφανο Κασσελάκη, κύκλοι κοντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν με εμφανή ειρωνική διάθεση για να κάνουν τα πράγματα χειρότερα πώς:

«Δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το κινητό».

Μετά το καραγκιοζιλίκι των συνεργατών του Κασσελάκη, κύκλοι κοντά στην Έφη Αχτσιόγλου, επανήλθαν αναφέροντας πως «η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του. Η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30».

Σε κάθε περίπτωση, καταλήγουν, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου