Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Το «Τσίρκο», ο ΣΥΡΙΖΑ και η ομιλία του κλόουν Στέφανου Κασσελάκη.

 


Εδώ έφτασε ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού μετά την εκλογή ενός τουρίστα που ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα, και έγινε πρόεδρος του, επί δύο μήνες τον άφησαν να λέει ότι θέλει και τώρα βρήκαν τοίχο.

Με αρχηγό τον Κασσελάκη και υπάρχηγό ένα άχρηστο ακροαριστερό τραμπούκο τον Πολάκη, τι μέλλον περίμεναν τα στελέχη του κόμματος να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Τώρα είναι αργά ακόμα και εάν τον απελάσουν νύχτα πίσω στην Νέα Υόρκη, και στείλουν τον Πολάκη απομόνωση στην Κρήτη, δεν μαζεύεται τέτοιο χάλι, και έχει τεράστια ευθύνη και ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας.

Με βίντεο που περιλαμβάνει τα εντονότερα στιγμιότυπα της ομιλίας Κασσελάκη και με τον μονολεκτικό τίτλο «τσίρκο» σχολιάζει η "Ομάδα Αλήθειας" όσα επεισοδιακά συνέβησαν στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το μονταρισμένο υλικό συγκεντρώνει όλα τα περιστατικά κατά τα οποία η ομιλία Κασσελάκη εισέπραξε έντονες αντιδράσεις από το κοινό αλλά και τα σημεία κατά τα οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε διάλογο με τα μέλη του κόμματος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου