Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Σήμερα σώου του δήθεν "ανεξάρτητου" Ράμμου με τον Κασσελάκη για το θέμα των υποκλοπών



Τον υποτίθεται ανεξάρτητο Χρήστο Ράμμο, έχουν χρησιμοποιήσει για να κάνουν σώου και ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Ανδρουλάκης, εργαλειοποιώντας την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών και την Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, νομίζοντας προς όφελος τους, κάτι που δεν φάνηκε στις εκλογές.

Τώρα ήρθε και η ώρα του υποχείριου του Παύλου Πολάκη, Στέφανο Κασσελάκη να συμμετέχει στο σώου των παρακολουθήσεων.

Σήμερα Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023, ο Κασσελάκης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους προέδρους της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών και της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Χρήστο Ράμμο και Κωνσταντίνο Μενουδάκο.

Στις 13:00 θα ξεκινήσει το σώου των πρακολουθήσεων όπου ο Κασσελάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ)  Χρήστο Ράμμο, ενώ στις 14:30 με τον πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα κ. Μενουδάκο.

Εάν ήταν όλοι οι παραπάνω σοβαροί άνθρωποι θα καταλάβαιναν ότι «το πολύ το Κύριε ελέησον, το βαριέται κι ο παπάς», αλλά έχει χαθεί κάθε σοβαρότητα.

Πληροφοριακά ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ που δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί παραμένει ακόμα πρόεδρος αφού αποδεδειγμένα δεν λειτουργεί ανεξάρτητα, έχει ξεφτιλίσει την αρχή, και κάθε άλλο παρά ως επικεφαλής «Ανεξάρτητης Αρχής» συμπεριφέρεται. 

Ένας σοβαρός ανεξάρτητος πρόεδρος αρχής δεν θα δεχόταν διθυράμβους από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί καρφώνεται ξεκάθαρα, ότι δεν λειτουργεί ανεξάρτητα. Στην πρόσφατη κατάθεση του στην επιτροπή LIBE του Ευρωκοινοβουλίου, ο Χρήστος Ράμμος εμφανίστηκε σαν ως εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρά ως πρόεδρος μιας Ανεξάρτητης Αρχής και έκανε αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. 

Οι διαρροές στον Νίκο Ανδρουλάκη, από την ΑΔΑΕ είναι ποινικό αδίκημα και διερευνάτε από την δικαιοσύνη γιατί είναι κακούργημα να διοχετεύονται "απόρρητα" έγγραφα σε έντυπα του ΣΥΡΙΖΑ και σε χέρια που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται.

Και επειδή έχει στριμωχθεί ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, γιατί γνωρίζει ότι τον κατάλαβαν όλοι ότι δεν είναι ανεξάρτητος, επικαλείται την «καραμέλα» των παρεμβάσεων και πιέσεων από την κυβέρνηση, ενώ ασκεί κριτική στη Δικαιοσύνη κάνοντας υποδείξεις για το γεγονός ότι –σύμφωνα με τον ίδιο– επί 18 μήνες δεν έχουν ασκηθεί διώξεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση. 

Και το σώου συνεχίζεται αντί να έχει απομακρυνθεί από την θέση του ο κ. Ράμμος. μήπως γίνει επιτέλους όχι κατά όνομα, αλλά με ουσία ανεξάρτητη αρχή η ΑΔΑΕ κάτι που θέλει και ο κόσμος πολύ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου