Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Ο εισαγγελέας είπε όχι στην αποφυλάκιση του Σύριου, οι δικαστές είπαν ναι βασιζόμενοι στον Π.Κ. ΣΥΡΙΖΑ


Ο επικίνδυνος για την ασφάλεια των πολιτών Σύριος παράνομος μετανάστης, κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά την πρόταση του εισαγγελέα να μην αποφυλακιστεί, κάτι για το οποίο αδιάφόρησαν οι δικαστές που έψαχναν παραθυράκι στον Π.Κ. έγκλημα του ΣΥΡΙΖΑ για να τον αποφυλακίσουν, και το έκαναν αδιαφορώντας για την ασφάλεια όλων μας, αντί να κρίνουν για υπέρ της δημόσιας ασφάλειας.

Στη φυλακή οδηγείται μετά τη σύντομη απολογία του ο επονομαζόμενος «δράκος» των Εξαρχείων.

Ο 23χρονος επικίνδυνος κακοποιός από τη Συρία φέρεται να υποστήριξε ενώπιον των ανακριτικών αρχών ότι δήθεν δεν θυμάται τίποτα αναφορικά με τις σεξουαλικές επιθέσεις εις βάρος επτά γυναικών που τον έχουν καταγγείλει και, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Σημειώνεται πως μετά τη σύλληψή του ο 23χρονος είχε εμφανιστεί αμετανόητος στις Αρχές. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να υποστήριξε, μεταξύ άλλων: «Έχω ορμές και ήθελα να πάω με γυναίκα».

Ωστόσο, σήμερα ενώπιον του ανακριτή δήλωσε ότι δεν θυμάται κάτι, γιατί κάποιοι; Κάποιος; Καμιά ΜΚΟ τον συμβούλεψε να το κάνει.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για δύο κακουργήματα, για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, εις βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Παράλληλα, ασκήθηκε ποινική δίωξη και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Σημειωτέων σύμφωνα με πληροφορίες, 47 Αλλοδαποί δεν έχουν δώσει το ΠΑΡΟΝ στο αστυνομικό τμήμα, και στην δομή της Μαλακάσας, ενώ είναι έξω με περιοριστικούς όρους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου