Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Για μια μπλούζα ξυλοκόπησαν την 14χρονη συμμαθήτριές της

 


Οι κοπέλες που κακοποίησαν την ανήλικη ανήκουν σε ομάδα παιδιών που δημιουργούν προβλήματα στο σχολείο.

Για ασήμαντη αφορμή φαίνεται πως έγινε ο σοκαριστικός ξυλοδαρμός της 14χρονης μαθήτριας σε Γυμνάσιο του Περιστερίου από συνομήλικές της που την κακοποίησαν άγρια.

Αφορμή του άγριου ξυλοδαρμού ήταν μια... μπλούζα! Οι εικόνες της επίθεσης στο άτυχο κορίτσι έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Οι Αρχές εξακολουθούν να αναζητούν το πρόσωπο που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την άγρια επίθεση στο προαύλιο του Γυμνασίου. Για το ντροπιαστικό περιστατικό έχουν συλληφθεί τρείς μαθήτριες ηλικίας 13, 14 και 16 ετών, που έχουν αποτυπωθεί να χτυπούν με μανία την ανήλικη. και την κακοποιούν άσχημα.

Όπως έχουμε ξαναγράψει και επιμένουμε σε αυτό, θα έπρεπε για την συμπεριφορά των παιδιών τους να συλλαμβάνονται και οι γονείς τους που είναι υπεύθυνοι για την συμπεριφορά και των χαρακτήρα που έχουν αποκτήσει.

Μαθήτρια του Γυμνασίου που μίλησε στον ΑΝΤ1, είπε πως «υπάρχει αυτή η παρέα που είναι τα πιο "κακά" παιδιά στο σχολείο, κάνουν μαγκιές και τέτοια. Αν δεν ενδιαφερθείς και τα αγνοήσεις δεν θα σου κάνουν κάτι». Η μαθήτρια υποστήριξε ότι στο συγκεκριμένο σχολείο, δεν υπάρχει κάποια συμμορία ανηλίκων που να τρομοκρατεί τα υπόλοιπα παιδιά.

Στο βίντεο, το ένα από τα κορίτσια κρατά στο έδαφος την 14χρονη μετά την αρχική επίθεση, και μια δεύτερη μαθήτρια την σέρνει από τα μαλλιά και την χτυπάει στην πλάτη. Μόλις το θύμα επιχειρεί να ελευθερωθεί, δέχεται δυνατές και επικίνδυνες κλωτσιές στην πλάτη και τα πόδια. Τουλάχιστον 20 μαθητές παρακολουθούν στο προαύλιο του σχολείου τον ξυλοδαρμό αλλά κανένα δεν επεμβαίνει και αυτό είναι πάρα πολύ ανησυχητικό για τις αρχές που έχουν μεγαλώνοντας τα παιδιά μας, με τους γονείς να μην ενδιαφέρονται να τους μεταφέρουν τον σωστό και το άσχημο. Αντιθέτως, όλοι τους φαίνεται να το διασκεδάζουν την ώρα μάλιστα που βιντεοσκοπείται.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής τις τρείς μαθήτριες που επιτέθηκαν και κακοποίησαν στην 14χρονη, αλλά όχι και τους γονείς. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες και απειλή. Οι αρχές αναζητούν και τον ανήλικο που βιντεοσκόπησε και διαμοίρασε το βίντεο του ξυλοδαρμού,  για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου