Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Έτρεφαν trolls κατά της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη, και τώρα γύρισαν εναντίον τους - Ραγκούσης κατά των trolls


 

Θύμα των δικών τους trolls έπεσε ο Γιάννης Ραγκούσης, trolls και υπόκοσμος που οι ίδιοι στον ΣΥΡΙΖΑ τρέφουν όλα αυτά τα χρόνια για να κάνουν διασπορά fake news, να σπιλώνουν και να καταστρέφουν υπολήψεις.

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχές προσέφυγε ο Γιάννης Ραγκούσης, εναντίον λογαριασμού σε social media με ψευδώνυμο, που διαδίδει πως δήθεν διοργανώνει «συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ του Στέφανου Τζουμάκα» και μάλιστα ζητάει λεφτά επ’ αυτού από τα μέλη του κόμματος, μέσω sms.

«Μηδενική ανοχή στον υπόκοσμο. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει ήδη επιληφθεί αυτής της αθλιότητας της Ec Stevi, μετά από καταγγελία μου πριν λίγη ώρα. Δεν είναι μόνο η γελοιότητα περί δήθεν δικού μου μηνύματος για συγκέντρωση στο Σύνταγμα, είναι και η απολύτως ύποπτη κι επικίνδυνη αναφορά σε δήθεν μήνυμά μου για συγκέντρωση χρημάτων», έγραψε ο πρώην υπουργός.

Τέλος, ο κ. Ραγκούσης ζητάει από τον Παύλο Πολάκη να συνδράμει της έρευνας των αρχών, καθώς αλληλοεπιδρά με τον εν λόγω λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα.

Γιάννης Ραγκούσης - Giannis Ragkousis
17 ώρες πριν

Μηδενική ανοχή στον υπόκοσμο.
Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει ήδη επιληφθεί αυτής της αθλιότητας της Ec Stevi, μετά από καταγγελία μου πριν λίγη ώρα.
Δεν είναι μόνο η γελοιότητα περί δήθεν δικού μου μηνύματος για συγκέντρωση στο Σύνταγμα, είναι και η απολύτως ύποπτη κι επικίνδυνη αναφορά σε δήθεν μήνυμά μου για συγκέντρωση χρημάτων.

Αν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ - μόλις αποκαλυφθεί το όνομά της - θα ζητήσω και από την επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος να επιληφθεί. ...

See more
May be an image of 1 person and text
May be an image of 4 people and text that says '11:49 96% Αναζήτηση Αυτά τεράστια τρομαγμένα γάνε... Ec Stevi Προσθήκη στους φίλους Μήνυμα ...Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το χρήστη Stevi Φίλοι 2 κοινοί φίλοι Agamemnon Tatsis George Balafas'
May be an image of 2 people and text that says 'Καλημέρα! Τι να ανακαλεσω ακριβώς? Αυτό που γράφουν ότι έγραψες? Σε παρακαλώ πολύ που θα απειλήσεις κιόλας αριστερός άνθρωπος υποτίθεται! Υπάρχουν διάλογοι που τα είπες! K τα ξέρουν πολλοί! Μπορείτε τώρα να καλείτε o ένας τον άλλο και να βλέπετε πληροφορίες, όπως Ενεργή κατάσταση, και πότε διαβάσατε τα μηνύματα. Τέλεια. Προχωράμε σε εξώδικο, λοιπόν. Εκτός κι αν μου βρείτε τους διαλόγους Κάνε ο,τι θες.. Εκτιθεσαι πολιτικά K άλλο! K τα μνματαυπαρχουν του Ραγκούση K το τι έγραψες... Φιλιά! Είστε ψεκασμενη, καλή μου μαντάμ. Απολύτως ψεκασμενη n 2'
May be an image of phone and text
May be an image of text
306
50
26


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου