Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Θράσος απο τον καταζητούμενο για εγκλήματα πολέμου Πούτιν : Η χερσαία επιχείρηση στη Γάζα θα φέρει «απολύτως απαράδεκτες» απώλειες αμάχων

 


Τα στρατεύματα του δικτάτορα Πούτιν στην Ουκρανία, βίασαν και δολοφόνησαν αθώους πολίτες, ειδικά γυναίκες και παιδιά, και τώρα με θράσος νοιάζεται για την Παλαιστίνη.

Ο καταζητούμενος για εγκλήματα πολέμου Ρώσος δικτάτορας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα πως μια ισραηλινή χερσαία επιχείρηση στη Γάζα θα είχε αποτέλεσμα ένα επίπεδο απωλειών αμάχων που θα ήταν "απολύτως απαράδεκτο".

Με απύθμενο θράσος ο εγκληματίας πολέμου νοιάζεται για την απώλεια αμάχων, όταν ευθύνεται για χιλιάδες θανάτους αμάχων στην Ουκρανία.

Ο καταζητούμενος δικτάτορας Πούτιν, που μιλούσε από το Μπισκέκ του Κιργιστάν, είπε πως η χρήση βαρέος οπλισμού σε περιοχές κατοικιών "εγκυμονεί σοβαρές συνέπειες για όλες τις πλευρές".

"Και το πιο σημαντικό, οι απώλειες αμάχων θα είναι πλήρως απαράδεκτες. Τώρα το κυριότερο πράγμα είναι να σταματήσει η αιματοχυσία", είπε, αυτός που συνεχίζει και σήμερα να σκοτώνει αμάχους στην Ουκρανία.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου