Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Δώστε χρόνο στον Κασσελάκη να διαβάσει να γίνει ξεφτέρι και γελάει πάλι ο κόσμος μαζί του

 



Έχουμε ένα ΣΥΡΙΖΑ, με πρόεδρο ένα τουρίστα άσχετο με την πολιτική, που ζητάει χρόνο να γίνει ξεφτέρι για να δώσει πανελλήνιες, που έχει για νούμερο 2 ένα ακροαριστερό φασίστα Παύλο Πολάκη, νούμερο 3 την Θεοδώρα Τζάκρη που γελάει ο κόσμος μαζί της, νούμερο 4 τον κομπάρσο Ευάγγελο Αποστολάκη και νούμερο 5 ένα καταδικασμένο απο το ειδικό δικαστήριο με 13-0 τον Νίκο Παππά.



Πίστωση χρόνου ζήτησε χθες από το Κερατσίνι ο Στέφανος Κασσελάκης. «Δώστε μου λίγους μήνες και θα γίνω ξεφτέρι», είπε υπό το βλέμμα του μέντορά του ακροαριστερό φασίστα Παύλο Πολάκη, που καμάρωνε χαμογελώντας, επειδή βλέπει να καταστρέφεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τον νέο πρόεδρο που έχει . 

Ο Κασσελάκης δεν μπόρεσε να κρατηθεί και γλυκά χαρακτήρισε το κόμμα του «ξινίλα» και υποσχέθηκε ότι θα το μετατρέψει σε «αγκαλιά».

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει μια έντονη φήμη ότι όσοι διαφωνούν με την εκλογή Κασσελάκη στην προεδρία μαζεύουν υπογραφές ώστε να τον κηρύξουν έκπτωτο με ψηφοφορία στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της 22ας Οκτωβρίου.

Μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί, το σίγουρο είναι ότι Κασσελάκης - Πολάκης - Τζάκρη - Αποστολάκης - Παππάς γελάει ο κόσμος εκτός ΣΥΡΙΖΑ, και κλαίνε οι εντός ΣΥΡΙΖΑ.

Προβλέπεται πάντως στο καταστατικό του κόμματος ότι αν το 50%+1 των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσει κατά του νέου προέδρου, τότε μπορεί να τον θέσει εκτός. Απλώς δεν υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθεί τέτοια πρωτοβουλία πριν από τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ενώ κατά κανόνα τέτοιες αιφνιδιαστικές ενέργειες στην πολιτική δεν προαναγγέλλονται…

Με λίγα λόγια, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένας θίασος πάντα, αλλά τώρα είναι και χάλια το πρόγραμμα χωρίς σενάριο.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου