Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Αγνοώντας την οργή όλου του κόσμου, οι τρομοκράτες της Χαμάς κήρυξαν την σημερινή ημέρα «μέρα οργής»

 


Το 90% του πληθυσμού της γης, έχει εξοργιστεί με τους τρομοκράτες της Χαμάς οργή για όλη την Παλαιστίνη, που δεν ευθύνεται ολοκληρωτικά για τα εγκλήματα της Χαμάς.

Αντί λοιπόν να μαζευτούν και να κοιτάξουν να διασώσουν όσους περισσότερους μπορού, και ακόμα καλύτερα να εξαφανιστούν απόν την Παλαιστίνη, κηρύσουν προκλητικά την σημερινή ημέρα «μέρα οργής», δείχνοντας το πόσο επικίνδυνοι είναι και άξιοι της μοίρας τους για ότι τους συμβεί.

 Αναφορικά με το κάλεσμα της Χαμάς, το ερευνητικό ινστιτούτο «Middle East Media Research Institute» (MEMRI) σημείωνε χθες ότι τα ΚΤΗΝΗ οι τρομοκράτες της Χαμάς αποκαλούν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου του 2023 ως «Παγκόσμια Ημέρα Τζιχάντ» και τη «βάπτισαν» ως «Flood Al Aksa», αναφερόμενη στο όνομα της αιφνιδιαστικής επίθεσης που εξαπέλυσε στη Γάζα το περασμένο Σάββατο.

Η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς κάλεσε σε μαζικές συγκεντρώσεις στη Δυτική Όχθη, την Ιερουσαλήμ και σε όλο τον αραβικό και μουσουλμανικό κόσμο.

Ήδη βίντεο από τον Λίβανο δείχνει ανθρώπους να προσπαθούν να σκαρφαλώσουν τον φράχτη του Ισραήλ, στο πλαίσιο της «Μέρας οργής» της Χαμάς, αδιαφορώντας για την ζωή τους, όπως αδιαφορούν και τα ΚΤΗΝΗ της Χαμάς για τις ζωές των ανθρώπων.

Την ίδια ώρα, εκατοντάδες Ιορδανοί πραγματοποιούν πορεία προς τα σύνορα με το Ισραήλ σε ένδειξη συμπαράστασης στην Χαμάς, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι τρομοκράτες της Χαμάς προέτρεψαν επίσης τους νεαρούς Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη να «εξεγερθούν και να βγουν έξω μαζικά» και να συγκρουστούν με εποίκους και Ισραηλινούς στρατιώτες στην περιοχή.

Κάλεσε, επίσης, τους Άραβες Ισραηλινούς να συγκεντρωθούν στο συγκρότημα του τεμένους Αλ-Ακσά στην Ιερουσαλήμ για να αποτρέψουν τους «Εβραίους να το βεβηλώσουν» και να «χτίσουν πάνω του».

Η Χαμάς απηύθυνε επίσης έκκληση στους Παλαιστίνιους της διασποράς, καθώς και στους «ελεύθερους ανθρώπους του αραβικού και ισλαμικού έθνους μας σε όλο τον κόσμο», να συγκεντρωθούν στο «πλησιέστερο σημείο στην Ιερουσαλήμ» -ένα κάλεσμα που έχει κάνει από την καταστροφική εισβολή της στο νότιο Ισραήλ το περασμένο Σάββατο- προκειμένου να δείξουν την αλληλεγγύη τους στην τρομοκρατική ομάδα και να σταματήσουν τα «σχέδια του Ισραήλ να εξουδαΐσει την Ιερουσαλήμ και το Αλ Άκσα».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου