Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Πρόσφερε πάλι γέλιο η Ραλλία Χρηστίδου και αναρωτιόμαστε με πιο κριτήριο τους εκλέγουν στον ΣΥΡΙΖΑ

 



Δεν είναι η πρώτη φορά που γελάμε με την πρώην παίχτρια του fame story, πρώην αποτυχημένη τραγουδίστρια και νύν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χριστίδου, και αναρωτιόμαστε μαζί με την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού με πιο κριτήριο την έκαναν βουλευτή;

«Είναι πλέον σαφές, μετά τη σημερινή τοποθέτηση του κ. Βορίδη, ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό. Και πώς αλλιώς; Αφού τώρα έχει δύο προέδρους στην αξιωματική αντιπολίτευση» δήλωσε την Τρίτη, από το βήμα της Βουλής η Ραλλία Χρηστίδου και ξέσπασαν σε γέλια όσοι το άκουσαν, με το ερώτημα το βρίσκει λογικό να υπάρχουν δύο πρόεδροι;;;;

«Έναν μέσα στη Βουλή και έναν έξω, στον δρόμο, δίπλα στους πολίτες, δίπλα στην αλήθεια και στο φως που προσπαθείτε μάταια να κρατήσετε στο σκοτάδι», πρόσθεσε χωρίς να ντρέπεται και χωρίς να έχει σκεφτεί τι λέει αυτή την στιγμή.

Η Χρηστίδου δεν σκέφτηκε πριν ξεστομίσει το "δύο πρόεδροι", ότι ο ένας πρόεδρος που είναι εκτός κοινοβουλίου, θα δυσκολεύεται να παρουσιάσει εντός κοινοβουλίου τις προτάσεις του, και θα συνεχίσει το σώου που κάνει έξω με αποτέλεσμα να ξεφτιλίζεται καθημερινά.

Συνεχίζοντας να προσφέρει γέλιο η Χρηστίδου, δεν κατάλαβε ότι ο Βορίδης παίζει μαζί τους όταν αποκάλεσε τον Φάμελλο, "Φαμελλάκη" και θεώρησε ότι έγινε κατά λάθος επειδή η κυβέρνηση είναι σε πανικό : «Όταν ο κ. Βορίδης, που φημίζεται για τη ρητορική του δεινότητα, δήθεν δεν θυμάται το όνομα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, του Στέφανου Κασσελάκη, τότε ο πανικός είναι πάρα πολύ μεγάλος».

'Ηταν τέτοια η κατρακύλα της πρώην αποτυχημένης τραγουδίστριας και παίχτριας του Fame Story που άρχισε να κατηγορεί τον πρωθυπουργό λέγοντας : «Προφανώς δεν μπορεί να καταλάβει ο πρωθυπουργός τα ζητήματα των πολιτών, τις αγωνίες, τα προβλήματα τους. Όσο θεωρεί ο ίδιος ότι αυτά είναι πολιτικό κενό και όσο θεωρεί ότι δια παραλείψεως και εξ αμελείας, είναι δικαιολογημένο να πνίγει, να καίει, να σπρώχνει από τα καράβια ανθρώπους και να χαστουκίζει πολίτες και μετά να τους αποζημιώνει, με το αποζημιωτικό σύστημα που αποδίδει κιόλας, τόσο θα απομακρύνεται από την πραγματικότητα της κοινωνίας», κατέληξε χωρίς ίχνος ντροπής δείχνοντας για ακόμα μία φορά απο ποιούς αποτελείται ο ΣΥΡΙΖΑ. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου