Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Ξεφτιλίστηκε πάλι ο Κασσελάκης σε στημένο σπίτι συγγενούς στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ έκανε το σώου στον Βόλο

 


Ότι έκαναν πάντα κάνουν και τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ, στήνουν σκηνικά και εξαπατούν τον κόσμο ασύστολα και ξεδιάντροπα.

Απογοητευμένος ο κόσμος έμαθε ότι το σώου Κασσελάκη ήταν στημένο και με κομπάρσους για ακόμα μία φορά.

Στο πατρικό της θείας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου το σόου με τις λάσπες. Το σπίτι όπου ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίζεται να βγάζει τα παπούτσια του πριν εισέλθει στο εσωτερικό του με την οικοδέσποινα να τον υποδέχεται αιφνιδιασμένη, είναι το πατρικό της Ελένης Μεϊκοπούλου, θείας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, ο οποίος ήταν παρών στην επίσκεψη Κασσελάκη! Το κλάμα, οι αγκαλιές, και όλο το στημένο σώου εξόργισε κάθε σοβαρό άνθρωπο στην χώρα, και έδειξε ότι δεν τόλμησε ο Κασσελάκης να πάει σε σπίτι πλημμυροπαθούς που να μην είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε σκληρή ανακοίνωση για το ξεδιάντροπο σώου Κασσελάκης

Το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην επίσκεψή του Στέφανου Κασσελάκη στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές, όπου βρέθηκε και σε σπίτια πλημμυροπαθών, ένα εκ των οποίων ήταν και οικία συγγενή τοπικού βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, της θείας του τοπικού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Μεϊκούπουλου, ο οποίος ήταν και παρών, όπως αναφέρεται σε αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η Νέα Δημοκρατία έκανε το εξής σχόλιο: «Το να πολιτεύεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκλειστικά με show και φτηνή επικοινωνία είναι δικαίωμά του. Το να το κάνει αυτό απευθυνόμενος σε πολίτες που έχουν πληγεί από το πιο έντονο καιρικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, όμως, είναι προσβλητικό και χυδαίο. Σε κάθε περίπτωση, αφού έτσι έχει επιλέξει να πορευθεί, τουλάχιστον ας πει στον σκηνοθέτη του, να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών τους».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου