Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Μετά την παραίτηση Βαρβιτσιώτη επιβάλλονται αλλαγές στην κυβέρνηση και το επιτελείο του Μαξίμου - Αλλαγές και restart

 


Την ευθιξία που έδειξε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και παραιτήθηκε, πρέπει να δείξουν και άλλοι υπουργοί που δεν κάνουν η δεν μπορούν, και δεν είναι ντροπή, αντίθετα είναι παράσημο να πάρεις ευθύνες που σου αναλογούν η όχι.

Ντροπή δεν είναι επίσης να αλλάξει το επιτελείο που περιβάλλει τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου, δεν κάνουν όλοι για όλα.

Το θέμα είναι θα κάνει κάτι ο Μητσοτάκης άμεσα γιατί έχει χαλάσει η εικόνα, το κλίμα ακόμα και η διάθεση του κόσμου με όλα αυτά; Δέν μπορεί να κάνει τα πάντα ο Μητσοτάκης, προστατέψτε τον.

Εμείς είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει, και μάλιστα σύντομα γιατί χρειάζονται αλλαγές σε κάποια υπουργεία, όπως και σε θέσεις του επιτελείου του πρωθυπουργού στο Μαξίμου.

Ο κόσμος περιμένει αλλαγές σε υπουργεία και στο κομμάτι της Πολιτικής Προστασίας, που είναι καιρός να περάσει στο Εθνικής Άμυνας, και είναι τώρα μετά από δύο μήνες η κατάλληλη ώρα για μια δομική αλλαγή γενικότερα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που χρεώνουν βιασύνη στον πρωθυπουργό να κάνει κυβέρνηση με κάποιους όχι απαραίτητα ακατάλληλους σε σοβαρά υπουργεία, αλλά που δεν κάνουν για αυτή την θέση συγκεκριμένα, και το ξέρουν και οι ίδιοι.

Άρα λοιπόν επιβάλλεται ο πρωθυπουργός μετά την εξ αναβολής συνέντευξη του στην ΔΕΘ, να κάνει γρήγορα αλλαγές εντός και εκτός Μαξίμου για ένα νέο restart. Και το θέμα είναι να δούμε τώρα τι και πότε θα αποφασίσει ο ίδιος ο Μητσοτάκης να κάνει από τι απαραίτητες αλλαγές. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου