Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Αμετανόητη επιμένει στο ψέμα η 35χρονη που παραπλανούσε για δήθεν 100 νεκρούς με νέο live

 


Στη σύλληψη μιας 35χρονης γυναίκας στα Ιωάννινα για διασπορά fake news προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου η ΕΛ.ΑΣ., καθώς σε βίντεό της στα social media υποστήριζε κλαίγοντας ότι δήθεν υπάρχουν 100 νεκροί σε χωριό της Θεσσαλίας από την κακοκαιρία.

Κάθε είδους άθλιοι συνωμοσιολόγοι, ψεκασμένοι, ακροαριστεροί, ακροδεξιοί, Συριζαίοι κτλπ, διακινούν θεωρίες συνωμοσίες, αλλά και ψευδείς ειδήσεις.

Σε αυτούς τους άθλιους εντάσσεται και 35χρονη A.N., η οποία συνελήφθη για διάδοση fake news.

Η ανάρτηση της 35χρονης με τα fake news για 100 νεκρούς

«Ζώα, γ@@ώ το σπίτι σας, να φεύγεις από το σπίτι σου για να έρθεις να βοηθήσεις και να βγαίνουν μόνο νεκροί. Άλλοι 100 από τον Βλοχό, πόσες θυσίες θα κάνετε ακόμη» έλεγε η φαιδρή 35χρονη στο βίντεο κλαίγοντας, φορώντας μια στρατιωτική μπλούζα στο αυτοκίνητό της.



Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τη χρήστρια του Facebook που διέσπειρε fake news για δήθεν εκατόμβη νεκρών στον Βλοχό.

Το βίντεο είχε αναρτηθεί το βράδυ της Παρασκευής στον λογαριασμό της.

Το βράδυ του Σαββάτου αστυνομικοί του Α.Τ. Ιωαννίνων εντόπισαν την φαιδρή 35χρονη να βγαίνει από το σπίτι της και την προσήγαγαν. Κατόπιν επικοινωνίας με τον εισαγγελέα Ιωαννίνων η 35χρονη συνελήφθη και εις βάρος της σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για παράβαση του άρθρου 191 ΠΚ για διασπορά ψευδών ειδήσεων και αφέθηκε ελεύθερη.

Αντί να βάλει μυαλό και να σοβαρευτεί, έκανε live χθες, αναφέρθηκε στη σύλληψή της

Μεταξύ άλλων η φαιδρή προσπάθησε και πάλι να επιμείνει στο ψέμα : «Δεν μπορώ συνέχεια να τα λέω, έχω γράψει, έχω κάνει. Λοιπόν χθες με πιάσανε, με βάλανε μέσα, ξαναβγήκα. Θα τα πω πολύ γρήγορα, γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει, μπορεί να με κόψουν. Λοιπόν μιλήστε, μιλήστε, γαμώτο, μην φοβάστε. Μιλήστε, είμαστε Ελληνες, είμαστε θρησκευόμενοι άνθρωποι. Λοιπόν, μιλήστε και μη φοβάστε. Ο,τι πληροφορίες έχετε βγάλτε τις γ@@@@@@@ς». 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου