Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Κασσελάκης χρησιμοποίησε χωρίς να πληρώσει την Μακρόνησο με κομπάρσο σε ρόλο Μπόμπ ο Μάστορας τον Αποστολάκη

 


Γελάει όλη η Ελλάδα με αυτό το νέο νούμερο στην πολιτική Στέφανο Κασσελάκη.

Μετά το σώου με τα νερά στις πληγείσες περιοχές στην Θεσσαλία, επανήλθε με νέο νούμερο και  «σκηνικό» την Μακρόνησο.

Το νούμερο Κασσελάκης, που αποκλείεται να γνωρίζει απόλυτα την Μακρόνησο, παρά τα όσα έχει ακούσει απο εδώ και απο εκεί, την χρησιμοποίησε για τις ανάγκες της προεκλογικής του καμπάνιας.

Ο Κασσελάκης περιηγήθηκε με την κάμερα να τον ακολουθεί, και με ύφος διδακτικό έκανε ότι ήξερε τι του γίνεται, κάτι που πιάνει στην αριστερά που δεν έχουν και πολύ μυαλό για να ξεχωρίσουν ένα απατεώνα από ένα σοβαρό άνθρωπο.

Το περίεργο είναι πώς ένας υποτίθεται σοβαρός άνθρωπος όπως ο πρώην Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, έκανε τον κομπάρσο ντυμένος Μπόμπ ο Μάστορας με κόκκινη σαλοπέτα,  Πληροφορίες θέλουν τον κομπάρσο Ναύαρχο να έχει μεταφέρει με τη βάρκα του τον υποψήφιο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Μακρόνησο για τις ανάγκες των συγκεκριμένων γυρισμάτων, γι' αυτό και εικονίζεται στο βίντεο με κόκκινη αδιάβροχη νιτσεράδα που χρησιμοποιείται από ναυτικούς και ψαράδες.

Η επίσκεψη του Κασσελάκη στην Μακρόνησο είναι παράνομη, αφού ούτε άδεια ζήτησε από το ΚΑΣ, ούτε πλήρωσε τέλη, σύμφωνα με το Υπουργείο Πολιτισμού, καθώς η Μακρόνησος κηρύχθηκε ως αρχαιολογικός χώρος στο σύνολό της το 2019 και έκτοτε απαιτείται νόμιμη άδεια για βιντεοσκόπηση με καταβολή των αντίστοιχων τελών.

Μέχρι και η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, που πρόσκεινται στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δέσποινα Κουτσούμπα, ανέφερε, «η Μακρόνησος είναι κηρυγμένος ιστορικός τόπος και αρχαιολογικός χώρος. Οποιαδήποτε επαγγελματική βιντεοσκόπηση χρειάζεται τις άδειες των αρμόδιων Υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού. Πόσο μάλλον για προεκλογικό βίντεο όποιου είδους». Και πρόσθεσε: «Δεν γνωρίζω να δόθηκε άδεια για το βίντεο του κ. Κασσελάκη που κυκλοφόρησε σήμερα. Ελπίζω να έχει ζητήσει τις απαιτούμενες άδειες και να είναι λάθος η πληροφόρησή μου. Για να μην χρειαστεί να θυμίσω ποιος ήταν ο προηγούμενος που γύρισε χωρίς άδεια προεκλογικό βίντεο σε αρχαιολογικό χώρο, γιατί είναι χάλια ο παραλληλισμός».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου