Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Φαιδροί Σπαρτιάτες κοροιδεύουν βουλή και πολίτες - Επιστρέφουν οι διαγραμμένοι βουλευτές με τον φόβο του εισαγγελέα

 


Η βουλή ζει γελοίες καταστάσεις, παράλογες ξεφτιλίζοντας την πολιτική ζωή της χώρας.

Το ακροδεξιό τσίρκο των Σπαρτιατών, με τον φόβο των αποκαλύψεων απο Στίγκα, αποκαλύψεις που θέλει, δεν θέλει θα κάνει στην εισαγγελία, ξαναμαζεύτηκαν στον μαντρί με τον Βασίλη Στίγκα να παίρνει πίσω τα περί μαφίας.

Λίγες μόλις ώρες πριν ο Βασίλης Στίγκας, περάσει το κατώφλι της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και καταθέσει για τις καταγγελίες που έχει κάνει δημόσια για την συσχέτιση βουλευτών του κόμματος του με τη Greek mafia, τους εκβιασμούς και τις επισκέψεις στις φυλακές Δομοκού (όπου κρατείται ο Η. Κασιδιάρης), επιστρέφουν στην Κοινοβουλευτική ομάδα, οι διαγραμμένοι από τον ίδιο βουλευτές (Δημητροκάλης, Κόντης, Κατσιβαρδάς). δείχοντας ότι δεν υπάρχει ίχνος σοβαρότητας.

Ο λόγος της επιστροφής των νούμερων του θιάσου Σπαρτιάτες, είναι η παραδοχή τους πως η απουσία τους στην συνεδρίαση της Ολομέλειας την περασμένη Πέμπτη κατά τη συζήτηση της προ ημερησίας για τις πυρκαγιές, ήταν ατόπημα για το οποίο ζήτησαν και συγνώμη.

Ο Στίγκας συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, με τους διαγραμμένους στη Βουλή όπου και τελικά οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ξεπεράσουν τις διαφορές τους.  Σε ανακοίνωσή τους μάλιστα οι Σπαρτιάτες επισημαίνουν πως μετά τις εκατέρωθεν εξηγήσεις, οι χαρακτηρισμοί για Greek Mafia και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους 11 βουλευτές της ΚΟ. Και αυτό παρότι, όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν τον κ. Στίγκα να δίνει στον Άρειο Πάγο συνέχεια στις καταγγελίες, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναφερθεί και σε συγκεκριμένα ονόματα.

Παράλληλα, τα ανοιχτά ζητήματα όπως αυτό του συνεδρίου και η διαχείριση των κομματικών οργάνων που δίνουν πρόσβαση στο ταμείο και κατ’ επέκταση στην κρατική επιχορήγηση, φαίνεται να ξεπεράστηκαν με μια απλή παραδοχή λάθους.

Η ανακοίνωση των Σπαρτιατών

ΠΡΟΣ: Βουλευτές

κ. Δημητροκάλλη Ιωάννη (Ανατολικής Αττικής)

κ. Κατσιβαρδά Χαράλαμπο (Β1' Βόρειου Τομέα Αθηνών)

κ. Κόντη Ιωάννη (Α΄ Θεσσαλονίκης)

Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,

κατόπιν της σημερινής συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί μου, και έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, ως εκ τούτου, σας καλώ να επανενταχθείτε ως μέλη της Κ.Ο. σύμφωνα με τους όρους που υπήρχαν πριν τη διαγραφή σας.

Στη σημερινή συνάντηση, εκτιμήθηκε η θέση των βουλευτών, και η παραδοχή ότι η μη παρουσία τους στην Ολομέλεια της Βουλής την 31/08/2023, αποτέλεσε ατόπημα για το οποίο ζητήθηκε συγγνώμη.

Ως εκ τούτου, οι χαρακτηρισμοί, «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας.

Βασίλειος Στίγκας

Πρόεδρος Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου