Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Ακόμα η κυβέρνηση δεν παίρνει μέτρα για τους Σπαρτιάτες - Παρακολουθεί την ακροδεξιά επιθεώρηση και περιμένει

 


Ακούγονται πρακτικές μαφίας, πρακτικές Κορλεόνε, και ένα καταδικασμένο ναζιστή πρώην χρυσαυγίτη, να ηγείται πραγματικά του κόμματος των Σπαρτιάτων.

Συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν αναλάβει να μελετήσουν όλες τις νομικές παραμέτρους του θέματος και να εξετάσουν αν μπορεί να αναληφθεί νομοθετική πρωτοβουλία. Παράλληλα αφήνουν να  ακούγεται, ότι δεν μπορούν να γίνουν πολλά εντός του συνταγματικού πλαισίου, ωστόσο το θέμα αναμένεται να συζητηθεί εντός του κυβερνητικού επιτελείου με βάση τις συνθήκες που διαμορφώνονται. 

Η εκτίμηση που υπάρχει σε κοινοβουλευτικά και κυβερνητικά στελέχη είναι ότι «όλα συμβαίνουν για τα λεφτά», και αυτή είναι εκτίμηση όλου του κόσμου που παρακολουθεί άναυδος τον ακροδεξιό θίασο να ξεφτιλίζεται.

Ο Στίγκας ως πρόεδρος του κόμματος είναι αυτός που λαμβάνει και διαχειρίζεται τα χρήματα, και ο δήθεν χθεσινοβραδυνός συμβιβασμός επήλθε διότι δεν κατάφεραν να τον ωθήσουν σε παραίτηση ή συνέδριο για να αποκτήσουν την σφραγίδα των Σπαρτιατών οι υποκινούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα, δηλαδή τον Ηλία Κασσιδιάρη, βουλευτές.

Όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση θα παρακολουθεί, την πορεία της υπόθεσης στη δικαιοσύνη που πρέπει να κινηθεί γρήγορα, και δευτερευόντως θα κινηθεί και η ίδια.

Ηλίου φαεινότερο, με στοιχεία είναι ότι  ότι φυσικός ηγέτης τον Σπαρτιατών είναι ο καταδικασμένος Ηλίας Κασσιδιάρης άρα θα έπρεπε να εκπέσουν από την Βουλή, και κακός υπάρχουν ακόμα να ξεφτιλίζουν την πολιτική ζωή της χώρας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου