Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Γελάει ο κόσμος με την απάντηση Κασσελάκη σε Μαρινάκη για τα περί αμφισβήτησης της Δημοκρατίας

 



Η μεγαλύτερη φούσκα της πολιτικής σκηνής της χώρας, καθημερινά εκνευρίζει τους σοβαρούς ανθρώπους, και παράλληλα προσφέρει πολύ γέλιο με τα καραγκιοζιλίκι του.

Ο Κασσελάκης προσπάθησε να απαντήσει στο ερώτημα του Παύλου Μαρινάκη αν ο Στέφανος Κασσελάκης αμφισβήτησε τη Δημοκρατία όταν απαξίωσε τους βουλευτές χαρακτηρίζονταάς τους «χειροκροτητές» και η επισήμανσή του ότι οι νόμοι παράγονται με την αρχή της πλειοψηφίας στο Κοινοβούλιο μάλλον ενόχλησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε καλέσει νωρίτερα τους ψηφοφόρους του κόμματος να κάνουν αυτοί παραγωγή πολιτικής. 

Κάποιος λοιπόν από αυτούς που έχει γύρω, του είπε να κάνει ανάρτηση στο twitter για να απαντήσει, και αυτός κατάλαβε από τα όσα είπε ο Μαρινάκης ότι δήθεν τρόμαξε από αυτήν την πρόταση και ρώτησε "αν η Νέα Δημοκρατία αμφισβητεί τη Δημοκρατία", μπλέκοντας σε όλο αυτό και τους διορισμούς στην ΑΔΑΕ. 

Δηλαδή για άλλη μία φορά με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από το νέο νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ που συναγωνίζεται επάξια, το προηγούμενο νούμερο και κορυφαίο στην χώρας μας Αλέξη Τσίπρα. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου