Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Γελάει ο κόσμος με τους ψεκασμένους - Τεράστιες λίστες αναμονής στη Θεσσαλονίκη για ταυτότητες

 



Τεράστιες είναι οι λίστες αναμονής που έχουν δημιουργηθεί σε Τμήματα Ασφαλείας της Θεσσαλονίκης, από ψεκασμένους που πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίες για... τσιπάκια και παρακολουθήσεις στις νέες ταυτότητες και κλείνουν ραντεβού για να ανανεώσουν την ταυτότητά τους.

Οι λίστες αναμονής των ψεκασμένων είναι μεγάλες και τα ραντεβού σε ορισμένα Τμήματα Ασφαλείας φτάνουν έως και τέλος Νοεμβρίου, μήνας που θα ισχύουν όμως οι νέες ταυτότητες.

Για την φαιδρότητα ορισμένων, ταλαιπωρούνται σοβαροί άνθρωποι που χρειάζονται την έκδοση νέας ταυτότητας για να ταξιδέψουν, γιατί την έχασαν κτλπ.

Το ανησυχητικό είναι το χαμηλό ΙQ αυτών που επηρεάζονται από ηλίθιους, ακόμα και κληρικούς, μοναχούς που είναι διαταραγμένες προσωπικότητες, και πιστεύουν τις διάφορες θεωρίες που κυκλοφορούν, κυρίως, στο διαδίκτυο.

Ενδεικτικό της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τις θεωρίες συνωμοσίας που διακινούνται από διάφορες ομάδες ηλίθιων, και βρίσκουν απήχηση στα κοινωνικά δίκτυα, είναι ότι οι άνθρωποι που είναι κατά των ταυτοτήτων νέων τύπου, θεωρούν ότι θα υπάρχει τσιπάκι που θα εντοπίζει ανά πάσα στιγμή τον κάτοχο της ταυτότητας. 

Μάλιστα, πολλοί για να πετύχουν τους ψεκασμένους σκοπούς τους επικαλούνται ακόμα και τον Άγιο Παΐσιο και άλλους Αγίους της εκκλησίας.

«Δεν ξεχνάμε την επόμενη Κυριακή την μεγάλη συγκέντρωση κατά των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων. Η ηλεκτρονική ταυτότητα κατά τους αγίους είναι ο αρραβώνας του σφραγίσματος του Αντίχριστου στο δεξί χέρι ή μέτωπο. Αν είδατε πολλές φορές στην τηλεόραση διαφημίζουν το χάραγμα αυτό ,μετά από τις ταυτότητες θα μας πουν να βάλουμε το χάραγμα για λόγους εξυπηρετήσεως, οπότε λέμε μια και καλή όχι. Όχι στον αρραβώνα όχι και στον γάμο ..........Η ταυτότητα είναι άρνηση του Θεού όπως έλεγε ο Άγιος Παΐσιος. Εκατομμύρια χριστιανοί θυσιάστηκαν για να μην αρνηθούν τον Χριστό και εμείς για μια ταυτότητα θα τον αρνηθούμε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΣΚΕΨΟΥ ΕΛΛΗΝΑ», είναι μία από τις δεκάδες αναρτήσεις σε σχετικές ομάδες που έχουν δημιουργηθεί στα κοινωνικά δίκτυα.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο ψεκασμένων στη Θεσσαλονίκη κατά των νέων ταυτοτήτων και την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου