Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Από το μπαλκόνι θα πέταγε την αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ο σύζυγος της


 

Ο προφυλακιστέος 52χρονος τζάμπα μάγκας που ξυλοκόπησε βάναυσα την 43χρονη αστυνομικό σύζυγό του στη Λάρισα, επειδή «τόλμησε» να του ζητήσει διαζύγιο, έκανε και άλλα πολλά σε βάρος της.

Μετανιωμένος δήλωσε ο 52χρονος, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και λέει τώρα ότι «Όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής».

«Αντιλήφθηκα μετά τις τρεις ημέρες που βρίσκομαι στα κρατητήρια όσα έκανα. Θόλωσα από τον θυμό. Όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής», είπε ο 52χρονος.

«Είμαι απαράδεκτος γι΄ αυτό που έκανα. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τον πόνο και τη ζημιά που προκάλεσα», συμπλήρωσε ο 52χρονος τζάμπα μάγκας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους δικηγόρους του θύματος, που επικαλείται το MEGA, ο 52χρονος προσπάθησε να πετάξει από το μπαλκόνι τη σύζυγό του, τραβώντας την από τα μαλλιά!

Στο νοσοκομείο της Λάρισας παραμένει η 43χρονη, μητέρα 2 ανήλικων παιδιών. Η αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., έχει υποστεί ρήξη σπλήνας και νεφρού, ενώ φέρει σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι, τα πλευρά και την κοιλιά.

«Η γυναίκα δίνει τον αγώνα της ακόμα και προσπαθεί να συνέλθει από αυτήν τη βάρβαρη μεταχείριση, την ανήθικη μεταχείριση, την αναξιοπρεπή και άνανδρη μεταχείριση και εξευτελιστική κυρίως για τον θύτη», δήλωσε ο δικηγόρος της.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου