Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Προκαλεί ο δικηγόρος των Κροατών: «Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα»


 

Την ώρα που η ΑΕΚ θρηνεί για τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της Μιχάλη Κουσουρή, ο δικηγόρος που έχει εκπροσωπήσει μέλη των «Bad Blue Boys», ενώ και ο ίδιος είναι οπαδός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προκαλεί με τις δηλώσεις του στα social media. 

Ο Davorin Karačić στην ανάρτησή του γράφει μεταξύ άλλων ότι «οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα που υπάρχουν. Είναι ανθρώπινα σκουπίδια, ναρκομανείς, αριστεροί και αναρχικοί, που πετούν μολότοφ και ποδοπατούν κεφάλια».

Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο, τονίζει πως τα γεγονότα συνέβησαν τελείως διαφορετικά και σε καμία περίπτωση δεν διαδραματίστηκαν, όπως τα περιγράφουν τα μέσα ενημέρωσης. 

Davorin Karačić
4 ώρες πριν

EDIT 12:07

Ja se braće ne odričem.
Ako gledamo s druge strane, navijači AEK-a su najveći ljudski šljam, narkomansko-ljevičarsko-anarhistička otpad, koja je desetljećima noževima ubadala druge ljude, bacala molotovljeve koktele po drugima, gazila ljudima po glavama.
Žaliti za takvima je kao žaliti za Isilovskim glavosjecima koji su svojedobno naletjeli na sirijske Tigrove ili Wagner u Siriji....

See more


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου