Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

ΝΔ για την αθλιότητα Μουζάλα: «Τόσο υποκριτές, τόσο ανεύθυνοι - Διασύρει τη χώρα»


 

Αμετανόητοι, προκλητικοί, οπισθοδρομικοί, ανεύθυνοι, ακατάλληλοι και επικίνδυνοι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Γέμισαν την Ελλάδα με πάνω από ενάμιση εκατομμύρια μετανάστες, καταδικάστηκαν από το Ευρωπαικό Δικαστήριο για τις άθλιες συνθήκες που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ τους μετανάστες σε κλουβιά όπως αναφέρει η καταδίκη, και συνεχίζουν αμετανόητοι να επιμένουν στην ίδια ρητορική, ζητώντας να γκρεμιστεί σαν το τείχος του Βερολίνου, ο φράχτης του Έβρου.

Ο προκλητικός πρώην υπουργός μετανάστευσης επί ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μουζάλας είπε : «Ο φράκτης είναι εργαλείο, σημασία έχει πως τον χρησιμοποιείς. Εγω δεν θα ήθελα να υπάρχουν φράκτες. Όταν πέσει θα έπαιρνα χαρά σαν να έπεφτε το τείχος του Βερολίνου».

Αυτή ήταν η δήλωση του προκλητικού και ανεύθυνου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο σταθμό status fm. 

Υποστήριξε επίσης ότι:  «Έαν δεν υπάρχουν νόμιμοι οδοί, τότε οι φράκτες θα καθυστερούν λίγο (σ.σ. τις μεναστευτικές ροές), και θα λειτουργούν όπως τα μπλοκαρισμένα ρέμματα και τα ποτάμια στις πόλεις που όταν μπλοκάρουν υπερχειλίζουν και φωνάζουμε».

Χαρακτήρισε επίσης πολιτικό έγκλημα της Ευρώπης το ναυάγιο στην Πύλο "με συναυτουργό τη ΝΔ", ισχυριζόμενος πως η πολιτική της αποτροπής που ακολουθεί, δηλαδή να μην έρχονται οι μετανάστες στην Ελλάδα τους οδηγεί στο να αναζητούν μη νόμιμες διόδους.

Υποκριτές και ανεύθυνους χαρακτηρίζει Τσίπρα και Μουζάλα η Νέα Δημοκρατία μετά από τις δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε την ιστορική αυθαιρεσία να συγκρίνει το φράκτη του Έβρου με εκείνον του Βερολίνου. Δίχως δεύτερη σκέψη μάλιστα δήλωσε ότι θα χαρεί όταν θα πέσει! 

«Ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα Γ. Μουζάλας συνεχίζει να διασύρει τη χώρα με αφορμή το τραγικό ναυάγιο και να υπεραμύνεται της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων που εφάρμοσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2015-2019 δηλώνοντας σήμερα πως «όταν πέσει ο φράχτης του Έβρου, θα χαρεί σαν να έπεφτε το τείχος του Βερολίνου». Την ίδια στιγμή, ο κ. Τσίπρας επαίρεται για την πολιτική του στο μεταναστευτικό και μιλάει στο όνομα του ανθρωπισμού, με δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε άθλιες συνθήκες στα κολαστήρια της Μόριας και της Ειδομένης και πολύ περισσότερους να πνίγονται στη θάλασσα, έρμαια των εγκληματικών κυκλωμάτων των εμπόρων της ανθρώπινης απελπισίας. Τόσο υποκριτές, τόσο ανεύθυνοι» σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου