Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Αφρικανός λαθρομετανάστης επιτίθεται σε γιαγιά και εγγονή στην Γαλλία


 

Το βίντεο δείχνει τον βίαιο Αφρικανό λαθρομετανάστη να τραβάει τη γιαγιά στο έδαφος, η οποία έδειχνε σοκαρισμένη. 

Το περιστατικό προκάλεσε ανησυχίες για την ασφάλεια στην περιοχή, καθώς δεν υπήρχε κανείς να βοηθήσει τη γιαγιά και το κοριτσάκι.

Το βίντεο δείχνει τον δράστη να στέκεται στο δρόμο κοντά στο σπίτι πριν η γυναίκα και η εγγονή ανοίξουν την πόρτα, η γιαγιά αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον λαθρομετανάστη, ο κακοποιός στεκόταν με ένα λευκό πανί στο χέρι σαν να κάλυπτε κάτι, κινείται προς την ηλικιωμένη γυναίκα και το κοριτσάκι που στέκονται στην είσοδο του σπιτιού τους.

Την ώρα που η γυναίκα μπαίνει στο εσωτερικό του σπιτιού μαζί με την εγγονή και προσπαθεί να κλείσει την πόρτα, ο λαθρομετανάστης κακοποιός κινείται γρήγορα και σπρώχνει την πόρτα και επιτίθεται στην γυναίκα. Ο δράστης τραβάει τη γυναίκα και το κοριτσάκι και τις ρίχνει κάτω, αρπάζει και το κοριτσάκι δείχνοντας ότι θέλει να το πάρει μαζί του.

Το περιστατικό, αφού κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκάλεσε σάλο και οργισμένες αντιδράσεις, για την παραβατικότητα των λαθρομεταναστών.

Οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ο δράστης της «βίαιης» επίθεσης που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα. Η 73χρονη μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο, χωρίς, όμως, να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου