Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Άρχισαν να φεύγουν - Νίκος Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που δεν με εκφράζει απόλυτα

 


Αρχίζουν να εγκαταλείπουν το καράβι, βλέποντας τον "καπετάνιο" να θέλει να βουλιάξει περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ βυθίζοντας τον στον πάτο.

Αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ έλαβε με δηλώσεις του ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών στις επερχόμενος αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, βλέποντας την κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζει να έχει αρχηγό τον απαξιωμένο Αλέξη Τσίπρα.

«Ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου. Τελευταία μπήκε δηλαδή. Πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω μερικές διαδικασίες. Αυτό που έχω αντιληφθεί μέχρι στιγμής είναι ότι αυτό το περιβάλλον δεν είναι τόσο αγνό και αθώο. Είναι λίγο τοξικό για εμένα. Ο μόνος λόγος που ήθελα να το κάνω ήταν γιατί ήθελα να προσφέρω χωρίς την παραμικρή ιδιοτέλεια. Έχει ακόμα δρόμο για την υλοποίησή του, θα δούμε εάν θα το κάνω. Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας με στήριξε δημόσια, από εκεί και πέρα ουδέποτε είχε κάποια αλληλεπίδραση στο παρελθόν. Μάλιστα διάφορες κινήσεις τους δεν με εξέφραζαν απόλυτα, παρ' όλα αυτά εκτιμώ ότι είδαν σε εμένα ένα πρόσωπο που μπορεί να κάνει λίγο καλύτερη αυτήν την πόλη», είπε μιλώντας «Στο Πρωινό» του ΑΝΤ1.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου