Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Νέο καραγκιοζιλίκι Φίλη υπαινίσσεται νοθεία στις εκλογές μέσω... Predator και εμβολίων

 


Έχει χαθεί κάθε σοβαρότητα, από τον αγχωμένο ΣΥΡΙΖΑ που πάνω στο πανικό της νέας ήττας προσπαθεί να στήσει αφήγημα για την επόμενη μέρα, λέγοντας καραγκιοζιλίκια για να γελάει ο κόσμος μαζί τους.

Αυτή την φορά αμόλησαν τον Νίκο Φίλη να καλλιεργήσει κλίμα αμφισβήτησης των εκλογικών αποτελέσματων και αφού αμφισβήτησε τις δημοσκοπήσεις επιβεβαιώσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η Κουμουνδούρου έχει στήσει καραγκιοζιλίκι, με μηχανισμό παρακολούθησης και επαλήθευσης των εκλογικών αποτελεσμάτων σημειώνοντας πως στον ΣΥΡΙΖΑ δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση.

Δείτε βίντεο:




Συγκεκριμένα, μιλώντας στο MEGA, όταν ρωτήθηκε αν μέσω αυτού του συστήματος ο ΣΥΡΙΖΑ θα αμφισβητήσει τα αποτελέσματα, αναφέρθηκε στις παρακολουθήσεις και ότι η κυβέρνηση της ΝΔ «είναι αδίστακτη και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».

«Άρα μου λέτε ότι μπορεί να το αμφισβητήσετε το αποτέλεσμα» τον ρώτησε η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Φίλης: Όχι, δεν θέλουμε να αμφισβητήσουμε τίποτα. Θέλουμε να πάρουμε τα μέτρα μας να μην συμβεί τίποτα. Και θα τα πάρουμε. Παντού θα υπάρχουν εκλογικοί αντιπρόσωποι και παντού θα υπάρχει μια δικιά μας δυνατότητα ελέγχου των αποτελεσμάτων...

Δημοσιογράφος: Άρα δεν εμπιστεύεστε τη λειτουργία του υπουργείου Εσωτερικών και της εταιρείας που τρέχει τις εκλογές...

Φίλης: Δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία έχει αποδείξει ότι με το predator έχει κάνει μια συνωμοσία σε βάρος των δικαιωμάτων των πολιτών και έχει χρησιμοποιήσει ακόμα και την ειδοποίηση του εμβολίου...

Οι απόψεις Φίλη προκάλεσαν την παρέμβαση του Κωστή Χατζηδάκη ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ και ρώτησε δηκτικά τον κ. Φίλη αν η ΝΔ θα χρησιμοποιήσει τα εμβόλια για να αλλαξει τα ψηφοδέλτια στις κάλπες. «Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα» ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης.

Ο κ. Φίλης επανήλθε στο θέμα της αμφισβήτησης των αποτελεσμάτων και είπε ότι στόχος της Κουμουνδούρου είναι να διασταυρώνει τα στοιχεία που θα βγάζει το υπουργείο και ό,τι δεν είναι ακριβές θα το καταγγείλουν. «Θα κάνουμε ένσταση αν χρειαστεί και το υπουργείο είναι υποχρεωμένο να την εξετάσει» ανέφερε για να δείξει ότι θα τα κάνει όλα μπάχαλο την επόμενη μέρα εάν χρειαστεί ώστε να επιβιώσει πολιτικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Η αθλιότητα του Φίλη συνεχίστηκε με βαρείς προσωπικούς χαρακτηρισμούς καθώς το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «ανδρείκελο» τον υπουργό Ενέργειας και τον Κ. Χατζηδάκη να του απαντά ότι δεν περίμενε από τον κ. Φίλη να πέσει τόσο χαμηλά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου