Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Η απάτη με την δήθεν αποχώρηση του μαρτυριάρη Κατρούγκαλου - Δεν τόλμησαν να τον διαγράψουν


 

Ο Κατρούγκαλος, μαρτύρησε το βρώμικο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, για την λεηλασία της μεσαίας τάξης και των ελεύθερων επαγγελματιών.

Ο Τσίπρας έχοντας σοκάρει τους Έλληνες πολίτες, με κυβέρνηση ειδικού σκοπού και κάλεσμα στην ακροδεξιά, έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα με τον Κατρούγκαλο.

Για να δείξει ο Τσίπρας ότι δεν ισχύει η λεηλασία που ετοιμάζει, ξέροντας ότι δεν μπορεί να φύγει ο Κατρούγκαλος από τα ψηφοδέλτια, τον πήρε τηλέφωνο και του είπε να κάνει το θύμα, μήπως γλιτώσουν κάτι.

Με λίγα λόγια η νέα απάτη του Τσίπρα είναι ο Γιώργος Κατρούγκαλος «φεύγει παραμένοντας υποψήφιος» στις εκλογές 2023 καθώς δεν υπάρχει χρόνος για να αλλάξουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος!

Το τίμιο είναι και αυτό πρέπει να γίνει, εάν ο Κατρούγκαλος ψηφιστεί, τότε τα ψηφοδέλτια δεν θα λογίζονται άκυρα, άρα και οι ψήφοι που θα δοθούν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό που πρέπει να ξέρουν οι πολίτες, είναι ότι το θυσιάστηκε υπέρ του κόμματος ο Κατρούγκαλος, εάν δεν διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι μπαρμπούτσαλα του Τσίπρα και άλλη μία κακκοστημένη απάτη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου