Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Προκαλεί πάλι η Θεανώ και ξεφτιλίζεται : Στα €5.000 ετήσιο εισόδημα η μεσαία τάξη και θα τους φορολογήσουμε

 


Δέν έχει τέλος ο εξευτελισμός των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με τις προκλητικές δηλώσεις που εξοργίζουν τους πολίτες.

Εάν η Θεανώ Φωτίου θεωρεί μεσαία τάξη εισόδημα 5000 ευρω και θεωρεί πως πρέπει να χει αυξημένη φορολογία, σκεφτείτε τι κρυφά πλάνα έχουν για τους 'μεγαλοκαρχαριες' των 12000. 

Στα 5.000 ευρώ ατομικό εισόδημα έθεσε το όριο του να ανήκει κάποιος στη μεσαία τάξη η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής σε ραδιοφωνική συνέντευξη.

Αφού κατηγόρησε την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι έχει υποχρεώσει τη μεσαία τάξη να πληρώνει για παροχές υγείας, παροχές παιδείας και κοινωνικό κράτος, η Φωτίου ρωτήθηκε για το πού βάζει τα όρια για τη μεσαία τάξη.

Επικαλούμενη χωρίς ίχνος ντροπής και σοβαρότητας τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ η Φωτίου είπε ότι «με βάση τα εισοδήματα είναι 5.000 ευρώ αν θυμάμαι καλά το άτομο» ενώ στη συνέχεια και όταν πιέστηκε να θέσει ακόμα πιο συγκεκριμένα όρια - ανώτατα και κατώτατα - είπε για να γελάει ο κόσμος μαζί της «δεν χρειάζονται τα όρια γιατί η μεσαία τάξη δεν είναι μόνο αυτός που έχει το εισόδημα αλλά και αυτός που νιώθει ότι είναι στη μεσαία τάξη».

Αφού, δε, ρωτήθηκε αν εκτιμά ότι η χώρα βρίσκεται σε ανάπτυξη ή όχι και απάντησε ότι «η χώρα που θα παραλάβουμε έχει βγει από τα Μνημόνια γιατί τη βγάλαμε εμείς και είναι σε μια επισφαλή και μη βιώσιμη ανάπτυξη», όταν της τέθηκε στο ερώτημα πώς θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς αύξηση φόρων, απάντησε ότι «χρειάζεται άλλο μείγμα πολιτικής. Ο Μητσοτάκης πιστεύει οτι δίνοντας λεφτά στοι κοινωνικό κράτος αυτά χάνονται ενώ αντίθετα δημιουργείται ανάπτυξη».

Αυτή η απαράδεκτη έχει έχει διατελέσει και υπουργός ενώ πολλοί είναι αυτοί που βάζουν τα όσα είπε δίπλα σε όσα δήλωσε πριν από δύο 24ωρα ο Γιώργος Κατρούγκαλος για την φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών που τελικά οδήγησαν στην αποχώρησή του από τα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου