Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Ψεύτης ο Νίκος Παππάς έλεγε ότι η Microsoft φεύγει, ενώ επενδύει 1δις ευρώ στην Ελλάδα

 


Παθολογικά ψεύτης ο καταδικασμένος απο το ειδικό δικαστήριο Νίκος Παππάς, όπως ακριβώς και ο Αλέξης Τσίπρας κατασκευάζουν fake news για να εξαπατήσουν τον κόσμο.

Η επιμονή του Νίκου Παππά στο ψέμα και την απάτη, σε δύο μάλιστα εκπομπές, για να εξαπατήσει τον κόσμο ότι η Microsoft έφυγε από τη χώρα μας και δεν θα προχωρήσει στην επένδυση της, διαψεύστηκε απο την επένδυση της Microsoft, αλλά ποιος Συριζαίος ντρέπεται μετά το ψέμα και την απάτη που έστησε

Η επένδυση έχει ήδη πάρει το πράσινο φως από το Ειδικό Σχέδιο Χωρικής Ανάπτυξης Στρατηγικής Επένδυσης (ΕΣΧΑΣΕ) για τη στρατηγική επένδυση δημιουργίας τριών Data Centers (Κέντρων Δεδομένων) στην Ελλάδα, ύψους 1 δισ. ευρώ.

Σε δύο εκπομπές ξεφτιλίστηκε χωρίς ίχνος ντροπής ο Νίκος Παππάς, με παρόντες τους Νίκο Παπαθανάση στην μία, και τον Άδωνι Γεωργιάδη στην άλλη, που προσπαθούσαν να τον προστατέψουν για να μην ξεφτιλιστεί εντελώς.

Στο ψέμα ότι η Microsoft, ο Νίκος Παππάς πήρε την απάντηση «Πρέπει να το ξαναψάξετε, σας το λέω γιατί χειρίζομαι την υπόθεση», αντέτεινε ο Νίκος Παπαθανάσης 

Δείτε τα ψέματα που έλεγε ο Νίκος Παππάς για την επένδυση της Μicrosoft :



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου