Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Ποιος να πιστέψει την Τσαπανίδου που απαντάει στον Σκέρτσο ; Μιλάει Τσαπανίδου ακούς Τσίπρα

 


Μετά την αποκάλυψη του σχεδίου ΣΥΡΙΖΑ ξεσκίστε τους ελεύθερους επαγγελματίες, τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Θεώρησαν καλό να βάλουν την Πόπη Τσαπανίδου να απαντήσει, αλλά η Τσαπανίδου πλέον είναι καμένο χαρτί για τους πολίτες, αφού την ακούν και είναι σαν να ακούν τον πολιτικό απατεώνα και ψεύτη Αλέξη Τσίπρα

«Το μόνο που προβλέπει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυξήσεις εισοδημάτων με αύξηση αφορολόγητου και κατάργηση φόρου επιτηδεύματος», δηλώνει η Πόπη Τσαπανίδου και δεν την πιστεύει κανένας.

Απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Άκη Σκέρτσο, και προσπαθώντας να μαζέψει την αποκάλυψη του σχεδίου ξεσκίστε τους επαγγελματίες είπε «μπροστά στο φόβο ότι οι εκλογές συμπίπτουν με το τέλος της 3ης εβδομάδας του μήνα και πιθανότατα οι περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες της μεσαίας τάξης θα προσέλθουν στις κάλπες χωρίς ευρώ στη τσέπη, ο κ. Μητσοτάκης και ο μηχανισμός διαστρέβλωσης της ΝΔ επιχειρούν για άλλη μια φορά να ξεγελάσουν τους πολίτες».

«Καμία αλλαγή επιβάρυνσης των μισθωτών σε σχέση με τις ασφαλιστικές τους εισφορές δεν προβλέπει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο άλλωστε είναι δημοσιευμένο εδώ και καιρό και όλοι έχουν τη δυνατότητα να το μελετήσουν.

Οι αλλαγές που προβλέπει για τη ζωή τους είναι γνωστές:

Αύξηση του εισοδήματος με την αύξηση του αφορολόγητου και την κατάργηση του φόρου επιτηδεύματος.

Μείωση των τιμών με τη μείωση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ.

Ρύθμιση των χρεών και αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Και ένα κράτος δίκαιο, δίπλα στις ανάγκες τους».

Επειδή ακούσαμε και διαβάσαμε κανένας δεν την πίστεψε και η αλήθεια είναι ότι είναι τρομοκρατημένοι όλοι και μόνο στην ιδέα ότι θα μπορούσε μία στο εκατομμύριο να προκύψει Τσίπρας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου