Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Λοιδορήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ τους, ντροπή, ντροπή, ντροπή!»

 


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε θέση για την επίθεση που δέχτηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος από στελέχη και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γνωστός καλλιτέχνης εξέφρασε την άποψη πως η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση αυτοδυναμίας και τάσσεται υπέρ της εκλογής της Νέας Δημοκρατίας, για να δεχτεί μια αήθη επίθεση από αρκετούς, όπως ο Παύλος Πολάκης και η Ελενα Ακρίτα, προκαλώντας την έντονη αντίδραση πολλών, ανάμεσά τους των Χρ. Χωμενίδη και Π. Τατσόπουλου.

Για το περιστατικό, ο πρωθυπουργός πήρε θέση κατά την ομιλία του στην Καστοριά, κατηγορώντας ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, έκανε μία πολιτική δήλωση. Δεν προέρχεται από τον χώρο μας, αλλά δεν μάσησε τα λόγια του. Είπε την άποψή του. Λοιδορήθηκε και στοχοποιήθηκε με απόλυτα συστηματικό τρόπο από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ τους. Ντροπή, ντροπή, ντροπή! Είναι το μόνο που μπορώ να πω» είπε χαρακτηριστικά ο Κ. Μητσοτάκης, και πρόσθεσε:

«Ενα κόμμα που όταν άλλοι καλλιτέχνες εκφράζονται υπέρ τους είναι καλοί, αλλά όταν οποιοσδήποτε άλλος λέει ότι το προνόμιο του προοδευτισμού δεν ανήκει μόνο στην αριστερά και ότι υπάρχουν κι άλλες παρατάξεις που έχουν υπηρετήσει την πατρίδα και μπορεί σε αυτή τη συγκυρία να είναι καλύτερες για το μέλλον της πατρίδας μας, έρχονται τώρα και τους στοχοποιούν. Ας είναι όμως...».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου