Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Στεναχώρια, πίκρα και ανησυχία στον ΣΥΡΙΖΑ για την σύλληψη των δολοφόνων Καραϊβάζ - Σχέση στελεχών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με Greek Mafia

 


Ποιος θα ξεχάσει την αθλιότητα και χυδαιότητα της Εφημερίδας των Συντακτών που με σκίτσο της είχε εμφανίσει τον Μητσοτάκη συνεπιβάτη των δολοφόνων Καραϊβάζ.



Πόσες θεωρίες συνωμοσίας ότι τον δημοσιογράφο τον δολοφόνησε ο πρωθυπουργός, και τώρα πάει το αφήγημα αυτό, οδηγήθηκαν και πάλι κουβά στον ΣΥΡΙΖΑ, ξεφτιλίστηκαν και έδειξαν ακόμα μία φορά στην κοινωνία πόσο χυδαίοι είναι.

Οι δολοφόνοι του Καραϊβάζ φαίνεται ότι έχουν εμπλοκή με την Greek Mafia, με την οποία είχαν σχέση βουλευτές & συνεργάτες Υπουργών επί συριζανελ βάση των ρεπορτάζ, και αυτό ανησυχεί την Κουμουνδούρου μην γίνουν νέες αποκαλύψεις σε περίοδο εκλογών και φτάσει πίσω στο 3% που είναι ο φυσικός τους χώρος.

Η ανακοίνωση και μόνο του ΣΥΡΙΖΑ για την σύλληψη των δολοφόνων δείχνει την απογοήτευση της Κουμουνδούρου, και την αγωνία τους μην αποκαλυφθούν σχέσης στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την Greek Mafia:

«Περιμέναμε τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ, για τις συλλήψεις δύο σεσημασμένων παραβατικών και μία μέρα μετά την ανακοίνωση και την πολιτική εκμετάλλευση της ΕΛΑΣ από τον συνήθη ύποπτο κ Θεοδωρικάκο.

Χθες, κατά την προσφιλή τακτική του, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Υπουργός που η αντιπολίτευση ζήτησε προεκλογικά την αντικατάστασή του, στην προεκλογική περίοδο, εμφανίστηκε, συνεχίζοντας την τακτική εργαλειοποίησης και πολιτικής εκμετάλλευσης της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ως νέος επιθεωρητής Κάλαχαν όχι μόνο ανακοίνωσε πριν τις επίσημες δηλώσεις της ΕΛΑΣ με ανάρτησή του την σύλληψη δύο ατόμων για τη δολοφονία Καραϊβάζ αλλά απαίτησε με περισσό θράσος, κυνισμό και αλαζονεία, να ζητήσουμε συγγνώμη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την ΕΛΑΣ.

Κύριε Τάκη Κάλαχαν, για ποιον λόγο να σας ζητήσουμε συγγνώμη;

Γιατί δύο χρόνια μετά, κάνατε πολιτική ανακοίνωση μέσα στην προεκλογική περίοδο, για τη σύλληψη δύο ανθρώπων της νύχτας;

Γιατί δεν μας ενημερώνετε, όπως αναφέρετε στην ανάρτησή σας, ποιο είναι το τελευταίο διάστημα που επιταχύνθηκαν οι έρευνες της ΕΛΑΣ, για να οδηγηθεί η ΕΛΑΣ στις δύο συλλήψεις, εντός της προεκλογικής περιόδου;

Από πότε γνωρίζει η ΕΛΑΣ, για τη συμμετοχή των δύο σεσημασμένων παραβατικών;

Γιατί δεν επιταχύνθηκαν από την αρχή προ διετίας οι έρευνες και έπρεπε να διασύρετε πάλι διεθνώς τη χώρα, για να επιταχύνετε (!!!) όπως αναφέρετε ο ίδιος, το τελευταίο διάστημα;

Εκτός από τους δύο, που από τις ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ, φαίνεται ότι δεν είναι οι μόνοι, σε ποιες άλλες ενέργειες προβήκατε, ως επιθεωρητής Κάλαχαν, για να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί ένοχοι και εντολείς;

Γιατί εμφανίζεστε ως ταυτισμένος με την ΕΛΑΣ, τους αστυνομικούς που έχετε τσακίσει 4 χρόνια;

Κύριε Μητσοτάκη, βάλτε ένα φρένο στην κατηφόρα των Υπουργών σας, μέσα στην προεκλογική περίοδο.

Ενημερώστε μας αν τον τελευταίο καιρό επιταχύνθηκαν οι έρευνες για τις υποκλοπές… και αν σήμερα συνεχίζονται στην Ελλάδα ή όπου αλλού εξάγετε την τεχνογνωσία σας, όπως στο Σουδάν.

Ενημερώστε μας αν τον τελευταίο καιρό επιταχύνθηκαν οι έρευνες για τις συνομιλίες στελεχών του Υπουργείου με την Greek mafia…

Ενημερώστε μας αν τον τελευταίο καιρό επιταχύνθηκαν οι έρευνες για τις συνομιλίες ανώτατων αξιωματικών της ΕΛΑΣ με την Greek mafia.

Ενημερώστε μας, τέλος, αν τον τελευταίο καιρό επιταχύνθηκαν οι ενέργειες για τη μετατροπή των ενημερωτικών δελτίων της ΕΥΠ, σε ανακριτικό υλικό ή θα αφήσετε κάθε στέλεχος της Greek mafia και κάθε εμπλεκόμενο, να αθωωθεί για τυπικούς λόγους.

Ενημερώστε μας, τώρα. Έστω και μέσα στην προεκλογική περίοδο».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου