Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Κόντρα στην αλητεία Τσίπρα με τους νέους ο Μητσοτάκης : Ψηφίστε ό,τι θέλετε αρκεί να μην απέχετε

 


Την νέα αλητεία Αλέξη Τσίπρα την είδαμε, και είδαμε το εμπόριο ελπίδας στους νέους της χώρας μας, που ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να έχουν όλοι το δικό του επίπεδο "μόρφωσης".

Στο βίντεο του λαϊκιστή, ξεφτίλα αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπάρχει δήθεν στο κινητό του η ερώτηση μαθητή : « Υπάρχει η δυνατότητα για εισαγωγή στο πανεπιστήμιο χωρίς πανελλαδικές εξετάσεις; Μόνο με το απολυτήριο;»

Τσιπρας: «Προφανώς και υπάρχει η δυνατότητα»

Δεν γεννήθηκε μεγαλύτερος λαϊκιστής από αυτόν και δεν έχει ίχνος φιλότιμου και ντροπής, ειδικά επειδή μεγαλώνει παιδιά δικά του.

Στον αντίποδα ενός γελοίο πολιτικού, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που με δικό του βίντεο δείχνει γιατί η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών τον θεωρεί τον καταλληλότερο πρωθυπουργό και τον εμπιστεύεται

Μήνυμα στους νέους να μην επιλέξουν την αποχή στις εκλογές της 21ης Mαΐου έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με video reply που ανάρτησε στο Tik Tok.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να στείλει το μήνυμα του απαντώντας σε έναν νεαρό οποίος τον κάλεσε να πει για ποιο λόγο άνοιξε λογαριασμό στο δημοφιλές για τους νέους κοινωνικό δίκτυο. Ο νεαρός δεν έμεινε όμως μόνο στην διατύπωση της ερώτησης αλλά έδωσε ο ίδιος την απάντηση με έναν... χαριτωμένο τρόπο: Προφανώς θέλει να πάρει ψήφους από την νεολαία είπε και ολοκλήρωσε την ερώτηση - τοποθέτηση ξεκαθαρίζοντας την στάση του: «Ξέρει τι θα πάρει όμως»!

«Ανοιξα το tik tok γιατί είναι ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας με τη νέα γενιά. Αφου εσείς είστε στο tik tok και επό εκεί ενημερώνεστε, πρέπει κι εγώ να είμαι στο Τik Τok για να μπορώ να επικοινωνώ μαζί σας, να μπορώ να απαντώ στις ερωτήσεις σας, να περνάω τα δικά μου μηνύματα» είπε χαμογελώντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και πρόσθεσε: «Σε κάθε περίπτωση αφού βλέπετε Τik Τok να σας ζητήσω να πάτε να ψηφίσετε στις εκλογές, ψηφίστε ό,τι θέλετε αρκεί να μην απέχετε. Και ότι ερωτήσεις έχετε εδώ είμαι μέσω video reply να προσπαθώ να τις απαντώ»

Δείτε την ανάρτηση Μητσοτάκη





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου