Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Νέα συριζαίικη χυδαιότητα Ζαραλίκου προκαλώντας την κοινωνία

 


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ζαραλίκος προκαλεί, μπερδεύοντας την σάτιρα με την χυδαιότητα.

Και επειδή είναι γνήσιος συριζαίος και η χυδαιότητα σε αυτό το κόμμα είναι ατού για να υπάρχεις μέσα σε αυτό, έδειξε για ακόμα μία φορά στους ψηφοφόρους τα στελέχη που αποτελούν το κόμμα του Τσίπρα.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, σε μια ευαίσθητη στιγμή, που το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ελένη Χρονοπούλου έχει προχωρήσει σε καταγγελία κατά του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, ο γελωτοποιός συριζαίος προχώρησε σε μία άνευ προηγουμένου κίνηση.



Στο τελευταίο του επεισόδιο που ανέβασε στο YouΤube, εμφανίστηκε με ένα t-shirt στο οποίο εξίσωνε τη σεξουαλική κακοποίηση με μια... απλή πράξη σεξ, συνδέοντας μάλιστα και την υπόθεση της Καϊλή.

«Βέλγιο: ούτε να κλέψεις μπορείς, ούτε να γ@μ#$εις» αναφέρει το μήνυμά του, το οποίο θεώρησε πως είναι στο πλαίσιο της σάτιρας...

«Η αισχρότητα και η απόλυτη ξεφτίλα σε μία φωτογραφία @zaralikos είναι βιασμός και κακοποίηση», «το όσκαρ του καλύτερου πλυντηρίου πηγαίνει στον Ζαραλίκο ο οποίος αναφέρεται σε μια καταγγελία για βιασμό και σωματική κακοποίηση ως: "ΝΑ Γ@Μ#$€ΙΣ" Η ξεφτίλα κάποιων δεν έχει όρια…» και «αθλιότητα» είναι μερικά μόνο από τα σχόλια που γράφονται σε συντριπτική πλειοψηφία στο Τwitter.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου