Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Χυδαιότητα απο την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, μητέρα της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη.

 


Σάλος προκλήθηκε από την χυδαιότητα της Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη, υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ και μητέρα της χρυσής Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη, που ανήρτησε χυδαίο δημοσίευμα κατά της Ελένης Χρονοπούλου και του Νίκου Ανδρουλάκη, για την υπόθεση Γεωργούλη.

Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter χυδαίο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό», που κάνει λόγο για «βρώμικη υπόθεση» και αναφέρεται σε λεπτομέρειες που παραπέμπουν σε θεωρία συνωμοσίας, υπονοώντας ότι μπορεί να ευθύνεται και το θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού, Ελένη Χρονοπούλου. 




Η αθλιότητα της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, ανήρτησε και ένα δικό της σχόλιο, με το οποίο εκφράζει την πεποίθησή της ότι το ανυπόστατο δημοσίευμα μπορεί και να… ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

«Συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι» έγραψε στην ανάρτησή της, προκαλώντας σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με χρήστες να κάνουν λόγο για στοχοποίηση του θύματος.

Αντί να καταδικάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, προκαλεί την κοινωνία και αναφέρει «Λήξαν» το θέμα Στεφανίδη μετά τη συγγνώμη της.

Το ΠΑΣΟΚ ζητά την εκπαραθύρωσή της από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο η Κουμουνδούρου χαρακτηρίζει το θέμα «λήξαν».

«Μετά τη συγγνώμη της και αφού παραδέχθηκε το ατόπημά της, το θέμα θεωρείται λήξαν», έλεγαν στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκαλώντας την κοινωνία.

Την ανάρτηση εντόπισαν ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αρκαδίας με το ΠΑΣΟΚ, και ο Παύλος Χρηστίδης, υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ στον Νότιο Τομέα Αθηνών, και τη δημοσίευσαν στα social media.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος έγραψε: «Συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα για τις επιλογές του, αναμένουμε την αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου. Μόνο ντροπή».

Μάλιστα, σε επόμενη ανάρτησή του, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ζητά να αποσυρθεί η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη από τα ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα, έγραψε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποσύρει άμεσα την υποψηφιότητά της, διαφορετικά αποδέχεται τα γραφόμενά της» .

Ο κ. Χρηστίδης στην ανάρτησή του γράφει: «Είναι δυνατόν; Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό;».

Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ: Για τον ΣΥΡΙΖΑ «το βαρέλι δεν έχει πάτο»

Εν συνεχεία, ο Δημήτρης Μάντζος, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, έβγαλε ανακοίνωση μετά τις αναρτήσεις της Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη, τονίζοντας ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «το βαρέλι δεν έχει πάτο».

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Μάντζου:

Μετά τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων του θύματος, μετά την επιχείρηση υποβάθμισης των εγκληματικών πράξεων, μετά την ενορχηστρωμένη πολιτική εκμετάλλευση μιας σοβαρής νομικής υπόθεσης, αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «το βαρέλι δεν έχει πάτο».

Η υποψήφια βουλευτής, περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, αναπαράγει και υιοθετεί στο twitter κατάπτυστα και ψευδή δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μακελειό». Ρωτούμε τον κ. Τσίπρα προσωπικά τι άποψη έχει για όλα αυτά.

ΥΓ: Ας σβήνουν όσο προλαβαίνουν. Εξάλλου, δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό. Ούτως ή άλλως, δεν πείθουν κανέναν».

Μετά τις αντιδράσεις για την χυδαιότητα της, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τα μάζεψε : «Ζητώ συγγνώμη, ήταν απαράδεκτη ανάρτηση»





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου