Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Πονηρόβλακας; Σε στημένα στελέχη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ είπε ο Τσίπρας «Σε έκοψε η Κεραμέως»

 


Αναρωτιόμαστε εάν είναι θέμα βλακείας η απλά είναι πονηρόβλακας και δεν καταλαβαίνει ότι η αθλιότητα γυρνάει επάνω του.

Σε στημένα μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ πήγε να κάνει ακόμα ένα σώου ο Τσίπρας με αποτέλεσμα εκτός από το να αναδείξει για ακόμα μία φορά την βλακεία του, ξεφτιλίστηκε κιόλας.

Η φράση του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας «σε έκοψε η Κεραμέως» έγινε viral στο διαδίκτυο και πολλοί χρήστες των social media επέκριναν και τον νεαρό της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που φιλοδοξούσε να περάσει στο πανεπιστήμιο σαν γνήσιος Συριζαίος, γράφοντας κάτω από τη βάση, αλλά και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που ξεφτιλίστηκε λόγω βλακείας για ακόμα μία φορά. Το χειρότερο είναι εκτός της βλακείας Τσίπρα , ότι αυτοί οι νεαροί με τους οποίους είχε διάλογο ο απατεώνας είναι στελέχη της νεολαίας του κόμματος του, τους πήραν χαμπάρι και τους ξεφτίλισαν όλους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο νεαρός που ήθελε να μπεί χωρίς να γράψει στο πανεπιστήμιο, ανέφερε ότι δεν πέρασε στις Πανελλήνιες γιατί έγραψε κάτω από τη βάση εισαγωγής που εισήγαγε η κυβέρνηση. «Δεν κόπηκες, σ' έκοψε η Κεραμέως», ήταν η απάντηση του λαικιστή με μεγάλη δόση βλακείας Τσίπρας.

Η φράση «σε έκοψε η Κεραμέως» έγινε viral στο διαδίκτυο και πολλοί χρήστες των social media επέκριναν και τον νέο που φιλοδοξούσε να περάσει στο πανεπιστήμιο γράφοντας κάτω από τη βάση, αλλά και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου