Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Γελάει ο κόσμος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις γελοίες θεωρίες συνομωσίας για να καλύψει σκάνδαλα

 


Γελάει ο κόσμος με το κόμμα θίασο που έχει ηγέτη ένα πολιτικός απατεώνα και εύκολο στο ψέμα και την απάτη.

Στην Κουμουνδούρου δεν διστάζουν να ανακοινώνουν γελοίες θεωρίες συνωμοσίας που μόνο γέλια μπορούν να προκαλέσουν.

Η νέα γελοιότητα του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ, είναι πως για το καινούργιο αιματηρό κεφάλαιο στο Σουδάν φταίει ο Μητσοτάκης και το Predator! Μιλάμε για την χώρα που πηγαίνει από εμφύλιο σε εμφύλιο από το 1955!!!

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία συνδέει τον εμφύλιο στο Σουδάν με το Predator απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατηγορώντας τον ότι «αντιμετωπίζει με ασυγχώρητη ελαφρότητα σοβαρότατα διεθνή ζητήματα».

Ο Οικονόμου ανέφερε ότι «μετά την πανδημία, που για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πανδημία Μητσοτάκη, την εισαγόμενη ακρίβεια που προκάλεσε η Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η οποία για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ακρίβεια Μητσοτάκη, την κλιματική κρίση και τις παγκόσμιες ανισότητες, για τις οποίες επίσης φταίει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τώρα ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζουν ότι και για τον εμφύλιο στο Σουδάν ευθύνεται ο πρωθυπουργός».

«Την ώρα που η Κυβέρνηση εργάζεται σκληρά για τους ελληνικής καταγωγής πολίτες που είναι εγκλωβισμένοι στο Σουδάν, εν μέσω αιματηρού εμφυλίου, ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει με ασυγχώρητη ελαφρότητα σοβαρότατα διεθνή ζητήματα και προωθεί θεωρίες συνωμοσίας»



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου