Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Άρχισε να προκαλεί ο φαιδρός Αντώναρος κάνοντας ομοφοβικά σχόλια

 



Μέχρι σήμερα μόνο γελάγαμε με τον Βαγγέλη Αντώναρο, και διαβάζαμε τις αναρτήσεις του για τις φωνές που ακούει κατά καιρούς, για τα δήθεν τηλέφωνα που τον παίρνουν, όπως και για τις προβλέψεις του για εκλογές που έπεσαν πάντα έξω.

Με λίγα λόγια ένας ακόμα πολιτικά τελειωμένος και γραφικός, έγινε νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο Αλέξης Τσίπρας ξέρει να διαλέγει στελεχάρες.

Τώρα ο Βαγγέλης Αντώναρος, φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ σε δύσκολη θέση γιατί  είναι αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για ομοφοβικά σχόλια στελεχών του.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η υποψηφιότητα του Μιθριδάτη λόγω παλαιότερων αναρτήσεων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης επιτέθηκε δικαιολογημένα στον Βαγγέλη Αντώναρο κατηγορώντας τον ότι και αυτός διατυπώνει ομοφοβικό λόγο.

Ο κ. Πατέλης σχολίασε συγκεκριμένα ανάρτησή του στο Twitter του Ευάγγελου Αντώναρου στην οποία το νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:

«Βρε παιδί μου, κοίτα μανία που έχουν οι (όχι μόνο πολιτικά) περιφερόμενες Λουλούδες με τους "καραμανλικούς".

Πολύ τους πονάει! Θα το πιούν το πικρό ποτήρι to the very end (το γράφω αγγλικά γιατί ψωροπερηφανεύονται για

την αγγλομάθεια τους)»


Ο Αλέξης Πατέλης σχολιάζοντας την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου σημείωσε: Μετά τον Μιθριδάτη κι άλλος υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διατυπώνει ομοφοβικό λόγο. 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου