Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Έπρεπε να συμβουλευτεί τον Ιησού ο Βελόπουλος πριν πέσει στην παγίδα των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ

 


Με καθεστωτική νοοτροπία αυτός που πουλούσε στον κόσμο αντίγραφα των δήθεν "χειρογράφων" του Ιησού, αυτός που πουλούσε φρούδες ελπίδες για θεραπεία του κορονοιού με φάρμακο δικό του μέχρι την επέμβαση του εισαγγελέα κ. Πλιώτα, Κυριάκος Βελόπουλος μπήκε σε περιπέτειες.

Η Ελληνική Λύση έχει αυτοκράτορα και όχι αρχηγό,  που βλέπει αποστάτες στην αυλή του και αποφασίζει να τιμωρήσει τρεις βουλευτές στέλνοντάς τους σε εκλογική εξορία, επειδή γράφτηκε ένα άρθρο για να κάνει ζημιά στο κόμμα Βελόπουλου.

Τελικά, οι Αντώνης Μυλωνάκης και Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με την καθεστωτική νοοτροπία της Ελληνικής Λύσης που τους ζήτησε να μετέχουν στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιοι σε άλλες περιφέρειες από εκείνες που εκλέχθηκαν βουλευτές. 

Οι βουλευτές ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από κόμμα Βελόπουλου και εξαπέλυσαν βαρύτατες καταγγελίες για αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις προαναγγέλλοντας παράλληλα αποκαλύψεις.

Αφορμή για την πρωτόγνωρη στα πολιτικά χρονικά απόφαση του κόμματος Βελόπουλου έδωσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Kontra» που εντάσσεται στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο καλλιέργησε σενάρια αποστασίας ονοματίζοντας τους Αντώνη Μυλωνάκη, Απόστολο Αβδελά και Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου ως αποδέκτες δήθεν «μαύρων» τσαντών με χρήματα προκειμένου μετά τις εκλογές και εφόσον επανεκλεγούν να εγκαταλείψουν την Ελληνική Λύση και να προσχωρήσουν στη ΝΔ. 

Ο Βελόπουλος δήθεν τσίμπησε, αλλά η πλειοψηφία λέει ότι ήταν δικό του σχέδιο, και έβαλε το κόμμα του σε περιπέτειες, γιατί αυτό ήταν το σχέδιο με την βοήθεια των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ να ξεμπερδεύει ο Βελόπουλος με αυτούς τους Βουλευτές ώστε να μπούν στην θέση τους ακροδεξιά στελέχη της πρώην Χρυσής Αυγής.

Οι τρεις βουλευτές κλήθηκαν σε απολογία για να διαψεύσουν κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς και παρά το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει τις βαρύτατες καταγγελίες για τους τρεις βουλευτές, τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Λύσης αποφάσισαν να τους τελειώνουν σε βάρος του κόμματος. 

Με λίγα λόγια ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκάθαρα πέτυχε τον σκοπό του, να ολοκληρωθεί το σχέδιο Βελόπουλου.

Οι δύο βουλευτές που τελικά αποδείχθηκαν σοβαροί άνθρωποι, γυρίζοντας την πλάτη στον καθεστωτικό Βελόπουλο, που τσίμπησε το δόλωμα των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το κόμμα, μόλις ένα μήνα πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου και αυτός που θα χάσει είναι μόνο ο Κυριάκος Βελόπουλος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου