Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Τι έχει μαζευτεί στο κόμμα του Τσίπρα; Νέα χυδαία σχόλια απο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ Γεωργούλη

 



Το ένα φαιδρό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μετά το άλλο ξεφτιλίζεται και κάνει κακό στην εικόνα του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικά οι γυναίκες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που κανένας δεν θα περίμενε να το κάνουν αυτό και να ταχθούν υπέρ του θύτη συντρόφου τους, και κατά του θύματος σε όποιο κόμμα και να ανήκει.

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει αναρτήσεις και άλλου φαιδρού μέλους της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Νικόπουλου για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Ο Χρήστος Νικόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, μέσω αναρτήσεων στα social media υιοθετεί χυδαία σενάρια συνωμοσίας για την Ελένη Χρονοπούλου, τη δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που κατήγγειλε για βιασμό και ξυλοδαρμό τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη.

Χαρακτηρίζει απέραντο «μπ@@ρδ@λ@ την ευρωβουλή» και αποδίδει εκδικητικότητα στο θύμα, εις βάρος του ευρωβουλευτή.

Η κ. Χρονοπούλου εκτός από θύμα βίας, είναι και θύμα διαπόμπευσης από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που αμφισβητούν τις καταγγελίες της για τον βιασμό και ξυλοδαρμό της από τον Αλέξη Γεωργούλη και αποδίδουν προεκλογικές σκοπιμότητες.

Σύμφωνα με το gegonota.news, οι επίμαχες αναρτήσεις προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις, με τον κ. Νικόπουλο να δηλώνει εκ των υστέρων ότι είναι «με το θύμα», ενώ πλέον έχουν διαγραφεί από το λογαριασμό του.









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου