Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Αλλεπάλληλες αλητείες απο τον Τσίπρα, κατηγόρησε την Ελλάδα και στον καγκελάριο Όλαφ Σολτς στο Βερολίνο

 


Αλέξης Τσίπρας, η ντροπή της χώρας, ένας επικίνδυνος ακροαριστερός πολιτικός που δεν διστάζει να διαβάλει την χώρα του για να πετύχει τους σκοπούς του.

Ανθέλληνας, επικίνδυνος, ανεύθυνος, απατεώνας και ψεύτης, αυτές η λέξεις χαρακτηρίζουν τον επικίνδυνο Αλέξη Τσίπρα και αυτό το γνωρίζει η πλειοψηφία εντός και εκτός Ελλάδας.

Γελάει μέχρι αυτή την ώρα η Γερμανία που άκουσε τον Αλέξη Τσίπρα να λέει μετά την συνάντηση του με τον Καγκελάριο "Είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω το σχέδιό μου για μια προοδευτική κυβέρνηση στην Ελλάδα που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της ανάταξης της οικονομίας και της στήριξης της κοινωνίας. Που θα επαναφέρει στην Ελλάδα τους κανόνες του κράτους δικαίου και θα αφήσει πίσω τις πελατειακές πρακτικές της διαφθοράς και της αναξιοκρατίας"

Όπως πληροφορηθήκαμε ο Όλαφ Σόλτς έκανε καινούργιο συκώτι απά τα γέλια!!!

Σκληρή απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συνεχίζει, τη δυσφήμηση της Ελλάδας στο εξωτερικό, δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντησή του με τον καγκελάριο Όλαφ Σολτς στο Βερολίνο.

Στις δηλώσεις του ο φαιδρός Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για ” μια προοδευτική διακυβέρνηση”, που θα επαναφέρει, ανάμεσα σε άλλα, στην Ελλάδα τους κανόνες του κράτους δικαίου και θα αφήσει πίσω τις πελατειακές πρακτικές της διαφθοράς και της αναξιοκρατίας, όπως είπε. 

“Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει κατά γράμμα όσα έκανε και το 2014. Περιφέρεται ανά την Ευρώπη, συκοφαντώντας και δυσφημώντας την Πατρίδα του, κινούμενος από προσωπικό μένος για τον Πρωθυπουργό και εργαλειοποιώντας τα πάντα στο όνομα των εντυπώσεων στο φανατικό του κοινό”, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Και συνέχισε, παραθέτοντας την πραγματικότητα που ο φαιδρός απατεώνας Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να κρύψει: “Η εικόνα της Ελλάδας όμως και η αντίληψη της διεθνούς κοινής γνώμης έχει αλλάξει πια. Από την απόλυτη ανυποληψία του 2015-2019, η Ελλάδα του 2023 εκτιμάται διεθνώς, ως παράγοντας σταθερότητας, σε κάθε επίπεδο, και ως χώρα που συμβάλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησαν όλες οι μεγάλες παγκόσμιες κρίσεις”.

” Η επιτυχία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο διεθνές προσκήνιο μεταφράζεται σε επενδύσεις και γεωστρατηγική ισχύ, με άμεσο όφελος για τους Έλληνες πολίτες. Η Ελλάδα πάει μπροστά, δυνατά και σταθερά”, καταλήγει ο Γιάννης Οικονόμου στη δήλωσή του.

Με δηλώσεις του που τρόμαξαν τον Γερμανό καγκελάριο, ο απατεώνας Αλέξης Τσίπρας είπε ότι θέλει να αλλάξει την Ευρώπη. «Οι εκλογές στην Ελλάδα είναι μια τέτοια μάχη, ανάμεσα στην πρόοδο και στη συντήρηση. Και η αλλαγή που θα έρθει στην Ελλάδα θα είναι μια σημαντική εξέλιξη για όλη την Ευρώπη», είπε στη συνάντηση με τον Γερμανό καγκελάριο, κάνοντας τον Όλαφ Σόλτς να προβληματιστεί έτσι και γίνει το λάθος στην χώρα μας.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου