Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Όλα τα είχαμε η Καινούργιου μας έλειπε που άλλα ακούει άλλα καταλαβαίνει

 


Μια παρουσιάστρια που κάνει gossip tv, προσπάθησε να δημιουργήσει θέμα για την προβολή της; Η γιατί δεν κατάλαβε τι άκουγε και τι ήθελε να πει ο δημοσιογράφος που την πήρε και το χειρότερο ήθελα να ασχοληθεί με λάθος τρόπο για σοβαρά θέματα, όπως η τραγωδία των Τεμπών.

Η αλήθεια είναι ότι διάφορες εκπομπές με καμία σοβαρότητα και επάρκεια για τέτοια σοβαρά θέματα, τα ξεχείλωσαν και το χειρότερο, εκμεταλλεύτηκαν θύματα και καταστάσεις για να ασχοληθούν με θέματα που δεν τα ακουμπάς εάν δεν τα ξέρεις, δεν είναι όλα gossip.

Η παρουσιάστρια μην καταλαβαίνοντας τι της λέει ο δημοσιογράφος Άρης Προτοσάλτε στο τηλέφωνο και προσπαθώντας να την προστατεύσει, έκανε μια ανάρτηση κατά του Άρη Πορτοσάλτε.

Ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε λόγο για «πολλή παραποίηση» και ζητώντας από όσους εκφράζουν την άποψή τους είτε να μην τα περνάνε από το «σουρωτήρι τους» είτε να μην το κάνουν «αν έχουν αδυναμία να τα καταλάβουν».

 «Έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση» είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, μπορώ να βάλω έναν κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε» συνέχισε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ τα «καρφιά» του.

«Το γεγονός οτι στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό Pisa στην κατανόηση κειμένου σημαίνει ότι ακούω κάτι και δεν καταλαβαίνω» συνέχισε ο Άρης Πορτοσάλτε ενώ στην παρατήρηση του Δημήτρη Οικονόμου ότι υπάρχουν κάποιοι που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, είπε «υπάρχει παραποίηση, πάρα πολλή δεν θέλω να πω κάτι άλλο μένω σε αυτό».

«Καθένας έχει την άποψή του» συνέχισε ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Άρη Πορτοσάλτε να κλείνει τη συζήτηση όσον αφορά την Κατερίνα Καινούργιου με τη φράση «να την πει φίλε μου, όχι παραποίηση, όχι στοχοποίηση. Κι αν ακόμα δεν θέλεις με πρόθεση να στοχοποιείς, όταν παραποιείς δίνεις το έναυσμα να στοχοποιήσεις».

Η αναρτήσεις της παρουσιάστριας




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου